İkinci el otomobilin 150 Bin TL'si Halkbank'tan! 4.902 TL taksitli taşıt kredisi!

İkinci el otomobil satın almayı planlayanlar finansman kaynaklarını değerlendiriyorlar. Halkbank'ın ikinci el araçlar için özel olarak verdiği taşıt kredisi çok cazip bir seçenek olabiliyor. 150 Bin TL kredinin taksiti kaç TL'ye geliyor?
İkinci el otomobilin 150 Bin TL'si Halkbank'tan! 4.902 TL taksitli taşıt kredisi!

Otomobil satın alma planı yapanlar kredi seçeneklerini de değerlendirmek istiyorlar. Fiyatların normalin üzerinde yükselmesinden dolayı finansman sorununun çözümünü arayan çok sayıda vatandaş bulunuyor. Çoğu vatandaş da ikinci el otomobil satın almak için karar almaya başladılar. Hem sıfır kilometre araçların tedarik sorunu olması hem de fiyatların çok yükselmiş olmasından dolayı ikinci el piyasasına yoğun bir yönelme yaşanıyor. Bu durumda da ikinci el otomobiller için taşıt kredisi veren bankalar araştırılıyor. Bu bankalardan birisi de Halkbank oldu. 

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

Halkbank hem ikinci el otomobiller için taşıt kredisi imkanı sağlıyor hem de bunu yaparken müşterilere düşük faiz avantajı veriyor. Halkbank'a taşıt kredisi başvurusu yapacak olanlar ikinci el otomobil satın almak istediklerinde aylık yüzde 1,61 faizle bu finansman desteğine sahip olabiliyorlar. Bu maliyetin oldukça büyük bir önemi bulunuyor. Taşıt kredilerinde genellikle faiz oranları yüzde 2'nin üzerine yerleşmiş durumda. Bu faiz oranı ile taşıt kredisi çekebilmek otomobil satın alacaklar için çok kritik bir tasarruf alanı sağlayabiliyor. 

Halkbank'tan ikinci el taşıt kredisi çekenler bu kredileri 48 aya kadar vade ile kullanabiliyorlar. Bu vade sınırını BDDK belirliyor ve tüm bankalar uygulamak zorundalar. Biraz da otomobilin fatura değerine göre azami vade sürelerinde değişiklik olabiliyor. Yüksek fiyatlı araçlara 12 ay veya 24 ay vadeli taşıt kredisi verilebiliyor. Daha mütevazi bütçelerle satın alınabilen otomobiller için ise 48 ay ve 36 ay vade sınırlamaları uygulanabiliyor. 

Halkbank tarafından ikinci el taşıt kredisi çeken müşteriler bir de esnek ödeme imkanları sağlanıyor. Dileyen müşteriler iki ay taksit erteleme imkanını kullanıyorlar. Taşıt kredisi alınması durumunda müşterinin gelir akışına göre kişiye özel ödeme planı hazırlanabiliyor. Bu da belirli bir avantaj olarak değerlendiriliyor. 

150 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

İkinci el otomobilin 150 Bin TL'si Halkbank'tan! 4.902 TL taksitli taşıt kredisi!

Halkbank'tan 48 ay vadeli 150 Bin TL ikinci el taşıt kredisi çeken müşterilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,61 faizle yapılıyor. Bu kredi için müşteriler vade süresince her ay 4.902 TL taksit ödüyorlar. Kredinin toplam maliyeti ise 235.330 TL oluyor.