İş Bankası 2 milyon TL limitli araç kredisi kampanyası başlattı!

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası 2 milyon TL limitli taşıt kredisi kampanyası başlattı. İş Bankası kredi faiz oranları ile yeni kampanya hesaplamaları değişti.
İş Bankası 2 milyon TL limitli araç kredisi kampanyası başlattı!

Yükselen araç fiyatları vatandaşın araba satın alırken kredi ihtiyacı duymasına neden olurken bu da bankaların taşıt kredisi paketlerine olan ilgiyi arttırmıştı. Bankalar arasında son dönemde taşıt kredisi paketlerinde kampanya yarışı yaşanırken bu yarışa İş Bankası da katıldı. 

İş Bankası taşıt kredisi paketinde hem cazip faiz oranları sundu hem de 2 milyona kadar yüksek limitle borçlanma imkanı sundu. Türkiye'nin ilk ve en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında araç sahibi olmak isteyen kişilere cazip kredi paketi sunuldu. 

İŞ BANKASI ARAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Araba sahibi olmak istiyorum diyen müşterilerine İş Bankası taşıt kredisi paketi ile 48 aya kadar vadeli finansman desteği sağlıyor. İş Bankası araç kredisi faiz oranı ise seçilen kredinin vadesine göre belirleniyor. 18 aya kadar vadeli araç kredisi çekmek isteyen müşterilerine İş Bankası yüzde 1.89 faiz oranı ile borç para verirken 19 - 48 ay vadeli araç kredisi paketinde ise faiz oranı yüzde 1.99 olarak uygulanıyor. 

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA! 48 AY VADELİ 250.000 TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

Araç kredisi paketinde 48 ay vadeli borçlanmak isteyen müşterilerine yüzde 1.99 faiz oranı ile borç para veren İş Bankası kredi limitinde ise 2 milyon TL üst sınır açıkladı. 48 ay vadeli 250 bin TL taşıt kredisi paketinde aylık taksit tutarı 8 bin 763 TL olarak gerçekleşecek. 

İş Bankası 2 milyon TL limitli araç kredisi kampanyası başlattı!

Kredi çekmek isteyen kişilerin ödeyecekleri masraf tutarı da belirlendi. Buna göre İş Bankası taşıt kredisi dosya masrafı 1.375 TL, taşınır taşınmaz rehin tesis ücreti 33,85 TL, kasko sigortası 1.785 TL olmak üzere toplamda 3 bin 195 TL olarak ilan edildi.