İş Bankası bu ihtiyaç kredisini günde 15 TL taksitle veriyor!

Acil nakit ihtiyacı içerisinde olanlara İş Bankası çok cazip bir nakit olanağı sunuyor. Günde 21 TL taksit ödeyerek İş Bankası'ndan 15 Bin TL ihtiyaç kredisi alınabiliyor.
İş Bankası bu ihtiyaç kredisini günde 15 TL taksitle veriyor!

Ekonomik gelişmelerden dolayı acil nakit ihtiyaçlarında bir artış meydana geldi. Bankalar da bu ihtiyaçlara yönelik ürünler geliştirmeye başladılar. İş Bankası da bu bankalar içerisinde yer alıyor. Nakit sorunu yaşayanların finansal problemlerine İş Bankası çok hızlı bir şekilde çözüm üretebiliyor. Bu imkanı değerlendirenler düşük maliyetlerle ihtiyaç kredisi çekme fırsatı elde edebiliyorlar. 

İŞ BANKASI KOLAY İHTİYAÇ KREDİSİ!

İş Bankası müşterileri yaşadıkları nakit ihtiyacı sorununa düşük maliyetle çare bulabiliyorlar. İş Bankası bu konuda kampanya açıklaması yaptı ve müşterilere sunulan kredinin koşullarını duyurdu. Müşteriler İş Bankası'na ihtiyaç kredisi başvurusu yapmaları ile nakit sorunlarına çözüm bulabilecekler. 

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre müşterilere hızlı ve kolay ihtiyaç kredisi verilecek. Bununla da kalmayan İş Bankası müşterilere aylık yüzde 1,95 faizle ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu. Bu maliyeti şu anda çoğu bankada bulmak mümkün değil. Bu açıdan İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bir miktar kazançlı çıkabilme imkanı da bulabiliyorlar. 

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere en fazla 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Ancak bu vade sınırlamasını BDDK belirliyor ve bazı limitlerde bazı farklı uygulamalar olabiliyor. 36 aya kadar vade 50 Bin TL ve altındaki ihtiyaç kredilerinde geçerli oluyor. Müşteri 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında ihtiyaç kredisi kullanmak isterse o zaman kredi vadesi en fazla 24 aya kadar oluyor. Bunun devamında ise 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerinde 12 aya kadar vade uygulaması bulunuyor.

GÜNDE 21 TL TAKSİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

İş Bankası bu ihtiyaç kredisini günde 15 TL taksitle veriyor!

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,95 faizle yapılıyor. 36 ay vadeli 15 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya her ay 630 TL kredi taksiti ödüyorlar. Kullanılan bu kredi için günlük 21 TL taksit ödemesi yapılmış oluyor. Toplam kredi maliyeti ise 22.702 TL şeklinde hesaplanıyor.