İş Bankası'ndan Mayıs kampanyası! Emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödenecek?

İş Bankası’nın Mayıs ayında uygulayacağı emekli maaş promosyonu kampanyasının koşulları açıklandı. İş Bankası emeklilere Mayıs ayında ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak?
İş Bankası'ndan Mayıs kampanyası! Emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödenecek?

Mayın ayına girmeye hazırlanılırken İş Bankası emeklilere yönelik bir açıklama yaptı. İş Bankası’nın emekli müşterilerine Mayıs ayı boyunca ödeyeceği emekli maaş promosyonu tarifeleri belli oldu. Yapılan açıklamada yer alan bilgilere göre İş Bankası’nın emekli müşterilerinin maaş promosyonu olarak ne kadar ödeme alabilecekleri kesinleşti. İş Bankası ne kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapacak?

İŞ BANKASI YENİ KAMPANYAYI AÇIKLADI

İş Bankası tarafından yapılan kampanya açıklamasında emeklilere yönelik önemli bilgiler yer aldı. İş Bankası’na emekli maaşlarını taşıyan ve SSK veya Bağkur üzerinden ödenen maaşlarını bu bankadan almaya başlayanlar maaş promosyonu sözleşmesi yapmaları halinde emekli maaş promosyonu ödemesini alabilecekler. Bu yapılacak sözleşme ile müşterinin 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz vermesi gerekiyor. Bunun gerçekleşmesi durumunda emekli maaş promosyonu için ödeme alma hakkı elde ediliyor.

İş Bankası emekli maaş promosyonu Mayıs 2023 döneminin tarifesini de açıkladı. Bu tarifeye göre emeklilere maaşlarının miktarlarına göre promosyon ödemeleri yapılacak. Dikkat edilmesi gereken bir detay bulunduğu banka tarafından ayrıca hatırlatıldı. Eğer müşterinin emekli maaşında nafaka veya haciz kesintisi varsa bu kesinti yapıldıktan sonra kalan tutar emeklinin maaşı kabul ediliyor ve ona göre maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

MAYIS TARİFESİ AÇIKLANDI

Emeklilerin İş Bankası’ndan alabilecekleri emekli maaş promosyonu tarifeleri açıklandı. Buna göre emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL, emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL, emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL ve emekli maaşları 10.000 TL’nin üzerinde olanlara 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

Türkiye’de en düşük emekli maaşı 7.500 TL olarak ödeniyor. Buna göre tüm emekliler ya 6.750 TL ya da 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi alacaklar. Diğer düşük tutarlar ise maaşları daha az olduğu için dul ve yetim maaşı alan müşterilere ödenebilecek.