İş Bankası'nın 2023 sürprizi yeni yıl kredisi! Günde 35 TL taksitle 25 Bin TL ihtiyaç kredisi!

İş Bankası tarafından yeni bir kredi kampanyası açıklaması yapıldı. Müşterilere yeni yıl kredisi adı altında uygun faizli ihtiyaç kredisi verilmeye başlandı.
İş Bankası'nın 2023 sürprizi yeni yıl kredisi! Günde 35 TL taksitle 25 Bin TL ihtiyaç kredisi!

Türkiye'de bankalar bazı dönemlerde özel kredi kampanyaları düzenliyorlar. Bu özel dönemlerden birisi de yıl sonlarında verilen yeni yıl kredileri oluyor. İş Bankası da 2023'e girmeye sayılı günler kala yeni bir kredi kampanyasının duyurusunu yaptı. Bu doğrultuda müşterilere uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi. 

İŞ BANKASI YENİ YIL KREDİSİ KAMPANYASI NEDİR?

İş Bankası tarafından açıklanan yeni yıl kredi kampanyası merak konusu oluyor. Buna göre İş Bankası yeni yıl öncesi müşterilere uygun faizli ihtiyaç kredisi verebilmek için yeni bir kredi kampanyası açıkladı. Bu yeni kredi kampanyasının adı da Yeni Yıl Kredi Kampanyası oldu. Müşteriler tamamen ihtiyaç kredisi kategorisinde olan bu kampanya ile finansman ihtiyaçlarını karşılayarak nakit sorunlarını çözebilecekler. 

Kampanya kapsamında İş Bankası müşterilerine kullandırılacak olan ihtiyaç kredisi için uygulanacak olan aylık faiz oranı da açıklandı. Buna göre müşteriler aylık yüzde 2,05 faizle ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Faiz karşılaştırılması yapıldığında en düşük ihtiyaç kredisi faizi olmayan bu oran yine de bankaların ortalamalarına göre iyi bir maliyet olarak değerlendiriliyor. Çoğu banka bu faiz oranının üzerinde faizlerle müşterilerine ihtiyaç kredisi kullandırmayı teklif ediyorlar. 

İş Bankası'ndan Yeni Yıl Kredi Kampanyası kapsamında çekilecek olan ihtiyaç kredileri en fazla 36 ay vadeli olabiliyor. Ancak onda da 50 Bin TL limit sınırı uygulanıyor. Müşteriler 50 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerinde 100 Bin TL'ye kadar olan limitlerde azami 24 aya kadar vade ile karşılaşıyorlar. 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri için ise 12 aya kadar vade uygulanabiliyor. Bu vade süreleri kesinlikle müşterilere göre değişemiyor. 

25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

İş Bankası'nın 2023 sürprizi yeni yıl kredisi! Günde 35 TL taksitle 25 Bin TL ihtiyaç kredisi!

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere aylık yüzde 2,05 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde müşteriler bankaya vade boyunca her ay 1.071 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi taksitinin günlük hesaplamasında ise günlük taksit karşılığı 35 TL'ye denk geliyor. 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya 3 yıl boyunca toplamda 38.577 TL ödeme yapıyorlar.