Kampanya AZ ÖNCE açıklandı markete akın ediliyor! Migros'ta sucuk ve çamaşır deterjanı 60 TL'ye düştü

Gıda, temizlik ve hijyen ürünlerinin fiyatlarının arttığı dönemde zincir marketlerin indirimleri yakından takip ediliyor. Zincir marketler indirimleri ile adeta birbirleri ile yarışırken Migros'ta 60 TL kampanyası başladı.
Kampanya AZ ÖNCE açıklandı markete akın ediliyor! Migros'ta sucuk ve çamaşır deterjanı 60 TL'ye düştü

Türkiye'de gıda ve temizlik ürünü gibi her evin başlıca ihtiyaçları arasında olan market ürünlerine art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Zamların birbirini takip ettiği dönemde market raflarındaki fiyatlar da sürekli olarak güncelleniyor. Zincir marketler müşterisini yaptıkları indirim kampanyaları ile mutlu ederken Migros Marketler 300 TL ve üzeri alışveriş yapanları sevindirecek indirimini duyurdu.

Zincir marketlerin indirim furyası devam ederken Migros Marketlerin bir klasik haline gelen 300 TL üzerine 60 TL'lik ürün kampanyası duyuruldu. İndirim kampanyalarını müşterileri için yenileyen Migros Market, sanal market üzerinden yeni bir kampanya duyurusuna yer verdi. Birbirinden farklı binlerce üründe indirim yaptığını duyuran Migros, bu kez yalnızca 300 lira alışveriş yapan müşterilerine özel fırsatı açıkladı.

MİGROS'TAN 300 TL'LİK ALIŞVERİŞ YAPANA JEST

'Gördüğünüze İnanın' adıyla bir kampanya düzenleyen Migros Market, 300 lira ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine sucuk ve çamaşır deterjanını 60 TL sabit fiyattan satacağını duyurdu. Kampanya kapsamında bir açıklamaya yer veren Migros Market;

  • ''Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Kart ile yapılan her 300 TL’lik alışverişte geçerlidir. Her 300 TL’lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir.
  • Kampanyaya Ramazan kolileri, 23 Nisan kampanya ürünleri, alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, Sinemia Kart paketi, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe-ev-plaj-ofis mobilyaları, egzersiz aletleri, kuyum ürünleri, fırsat paketleri müşteri poşetleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir.
  • Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.'' denildi.

'Gördüğünüze İnanın' adlı kampanyanın süreceğini açıklayan Migros Market, farklı ürünleri 60 TL'den müşterisine sundu. Migros Market tarafından 60 TL'ye sabitlenen ürünler de şöyle sıralandı;

  • Polonez Dana Kasap Sucuk 250 G 300 TL'LİK SEPETTE 59 TL
  • Alo Platinum Fairy Etkili Renkli 2.2 Kg 14 Yıkama 300 TL'LİK SEPETTE 59 TL
  • Polonez Dana Kasap Sucuk Acılı 250 G300 TL'LİK SEPETTE 59 TL

ekran-goruntusu-2023-10-10-222620.png

Sizde 60 TL'den sucuk ve çamaşır deterjanı fırsatından yararlanmak istiyorsanız Migros Marketlerin şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Emlak365.com