Kamu çalışanlarına özel kredi! 70 Bin TL ihtiyaç kredisi için Halkbank taksit hesaplaması!

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyalarına dair bilgilendirme yaptı. Açıklamaya göre kamu çalışanları Halkbank'tan düşük faizli ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Halkbank'ın kamu çalışanlarına verdiği ihtiyaç kredisinin aylık faizi yüzde kaç?
Kamu çalışanlarına özel kredi! 70 Bin TL ihtiyaç kredisi için Halkbank taksit hesaplaması!

İhtiyaç kredisi kampanyalarında çok sayıda çeşitlilik bulunan Halkbank bu kredi kampanyalarına dair bilgilendirme yaptı. Toplumun hemen hemen her kesimine ayrı bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Halkbank kamu çalışanlarına da avantajlı koşullarda nakit destekleri sağlıyor. Bu nakit desteklerini alan kamu çalışanları yaşadıkları finansman sorunlarına çözüm üretebiliyorlar. 

HALKBANK KAMU ÇALIŞANLARI İHTİYAÇ KREDİSİ!

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre finansman ihtiyacı içerisinde bulunan kamu çalışanlarına özel koşullarda ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu kampanyanın avantajlarından yararlanan kamu çalışanları piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı şekilde kredi çekebiliyorlar. Bankalar ihtiyaç kredisi kullandırmaktan imtina ederken kamu bankası Halkbank bu imkanı müşterilerine sunuyor. 

Halkbank'ın kamu çalışanlarına sağladığı bu özel imkanı değerlendirenlere uygulanacak olan aylık faiz oranı da açıklandı. Buna göre müşterilerin kamu çalışanı olmaları durumunda karşılaşacakları aylık faiz oranını yüzde 1,89 olacağı bildirildi. Kamu çalışanları bu faiz oranından daha düşük bir oranla bir başka bankadan ihtiyaç kredisi çekme imkanına sahip değiller. Bu açıdan Halkbank'ın kampanyası başlı başına avantaj içeriyor. 

Halkbank'ın sağladığı ihtiyaç kredisi imkanının bir başka avantajı ise esnek ödeme oluyor. Kamu çalışanları ihtiyaç kredisi kullanmak için Halkbank'a başvuru yaptıklarında 5 farklı ödeme planı içerisinden birisini seçme hakkına sahip oluyorlar. Buna göre aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, azalan taksitli, artan taksitli ve serbest ödemeli şeklindeki ödeme planlarından birisi tercih ediliyor. Kredi taksitleri de ona göre belirlenerek bütçeleri zorlamadan bu taksitleri ödeyebilme imkanına sahip olunuyor. 

İhtiyaç kredisi vade süreleri de belli oldu. Halkbank'ın kampanyasına göre 50 Bin TL'ye kadar olan kredilere 36 aya kadar vade, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki kredilere 24 aya kadar vade ve 100 Bin TL üstünde limitli kredilere 12 aya kadar vade imkanı veriliyor. 

70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMA

Kamu çalışanlarına özel kredi! 70 Bin TL ihtiyaç kredisi için Halkbank taksit hesaplaması!

Kamu çalışanları için Halkbank'ın 24 ay vadeli 70 Bin TL ihtiyaç kredisi maliyet hesaplaması yayınlandı. Buna göre bu kredi için aylık 3.854 TL taksit ödeniyor. Toplam kredi maliyeti ise 92.512 TL olarak bildirildi.