Kanada, Finlandiya, Almanya İşçi Alımı 2021! En Az 16 Bin TL Maaşla Yurtdışı İş İlanları Vasıfsız

Yurtdışı işçi alımı 2021 duyuruları yayımlandı. Almanya işçi alımı 2021 başvuru formu açılırken Finlandiya ve Kanada iş ilanları da duyuruldu. 16 - 25 bin TL maaş ile yurtdışı vasıfsız iş ilanları!
Kanada, Finlandiya, Almanya İşçi Alımı 2021! En Az 16 Bin TL Maaşla Yurtdışı İş İlanları Vasıfsız

Son dönemde yurtdışı iş ilanları çok daha fazla ilgi görmeye devam ederken yurtdışında yaşamak istiyorum diyen kişilerin en çok ilgi gösterdikleri ülkeler arasında yer alan Finlandiya, Kanada ve Almanya yeni işçi alım ilanları duyurdu.

Yaklaşık 1 milyon işçi alımı yapmaya hazırlanan 3 ülke tarafından yurt dışında çalışanlara verilecek olan maaş ise dudak uçuklattı. Yapılan açıklama da yurt dışında bulunan yabancı ülkelerde artan işçi ihtiyaçları için alımda bulunacaklarını duyurdular.

FİNLANDİYA, ALMANYA VE KANADA İŞÇİ ALIMI 2021 DUYURULARI YAYIMLANDI!

Yayımlanan ilanlarda Almanya işçi alımı için 270 bin kişi, Finlandiya işçi alımı için 30 bin kişi ve Kanada işçi alımı için ise 732 bin kişi alınacak. Kanadalı işverenlerin en büyük sıkıntısı iş gücü olarak duyurulurken Quebec, Ontario ve Britihs Columbia eyaletleri en çok işçi alımı ihtiyacı duyulan eyaletler olarak öne çıktı.

En çok sağlık sektörü için işçi alımı yapılacağı açıklanırken hizmet sektörü ile sanayi, imalat ve perakende sektöründe de yüksek miktarda işçi alımı yapılacağı ilan edildi. Kanada işçi alımı başvurusu için henüz başvuru ekranı açılmadı ve başvuru şartları da ilan edilmedi.

Kanada, Finlandiya, Almanya İşçi Alımı 2021! En Az 16 Bin TL Maaşla Yurtdışı İş İlanları Vasıfsız

FİNLANDİYA İŞÇİ ALIMI 2021! EN AZ 25 BİN TL MAAŞ ÖDEYECEKLER

Şu anda 30 bin işçi alımı yapılacağı belirtilirken en az 2 bin 300 Euro yani yaklaşık 25 bin lira maaş ödemesi yapılacak. Finlandiya iş başvurusu için metal işçisi, sağlık çalışanı, denizcilik ve bilişim üzerinden kabul edilirken iş başvuruları ise Finlandiya da bulunan şirketler üzerinden kabul edilecek.

ALMANYA İŞÇİ ALIMI 2021 BAŞVURU FORMU YAYIMLANDI MI?

Almanya 270 bin işçi alımı yapılacağını duyurdu. Almanya vasıfsız işçi alımı için fabrika işçisi alımı yaparken pazarlama, mimar, mühendis, yazılım geliştiriciler, sağlık elemanları, ekonomistler, müşteri temsilcileri gibi çok sayıda personel alımı yapılacak.

İşverenlerin yazdığı referans mektupları Almanya işçi alımı başvuru formu için büyük önem taşırken özellikle de vasıflı işçi alımı pozisyonlarında mesleki eğitim diploması ve sertifikaları da adayları bir adım öne taşıyor. Almanya işçi alımı başvurusu ülkede bu hizmet için açılan şirketler üzerinden yapılıyor.