Kiracıyı ev sahibi yapan teklif: Ayda 3.795 TL ödeyerek yeni yıla kendi evinizde girin!

Şekerbank Eylül ayına özel konut kredisi kampanyası ile kira öder gibi ev sahibi yapıyor. Bütçeye uygun kişisel ödeme planı ve avantajlı kampanya teklifinden faydalanmak isteyenlerin yapması gerekenler başvuru şartları ile birlikte haberin detaylarında…
Kiracıyı ev sahibi yapan teklif: Ayda 3.795 TL ödeyerek yeni yıla kendi evinizde girin!

Şekerbank yeni yıla kendi evinde girmek isteyenler için özel bir kampanya duyurdu. 100.000 TL konut kredisi kampanyası %3,75 faiz oranı üzerinden başvuruya açık hale getirildi. Esnek geri ödeme planı sunan Şekerbank her bütçeye uygun konut kredisine 7/24 mobil uygulama üzerinden başvurabilirsiniz.

Kira fiyatlarının günden güne arttığı ve büyük şehirlerde yaşamanın maliyetinin daha da pahalılaştığı bu günlerde Şekerbank'ın sunduğu cazip konut kredisi teklifi can suyu olacak. Eylül ayı kampanyalı konut kredisi teklifinden faydalanmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor.

ŞEKERBANK 100 BİN TL KONUT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

whatsapp-image-2023-09-16-at-13-09-1.jpg

Şekerbank konut kredisi en fazla 120 aya kadar vadelendirilir. Kredi ile beraber belgelenebilir tüm düzenli gelir bilgileri dikkate alınıyor. Kredi teminatı kapsamında 1 adet kefil ve taksit miktarının toplamından az olmamak şartıyla TP kredilerde riskin %100 fazlası, YP kredilerde riskin %50 fazlası kadar gayrimenkul ipoteği tesis ediliyor.

Şekerbank konut kredisine başvuruda bulunmak isteyenler en yakındaki Şekerbank şubesine giderek başvuru talebini iletebilir. Başvuru sırasında belirtilen evrakları şubeye teslim edebilir.

ŞEKERBANK 100 BİN TL KONUT KREDİSİ BAŞVURU EVRAKLARI

Şekerbank 100.000 TL konut kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin bankaya teslim etmesi gereken evraklar arasında şunlar yer alıyor:

-Başvuru sahibine ait nüfus cüzdanı fotokopisi

-Kredi talep formu

-Şahıs ve kefillerin gelir belgeleri

-Şahsa ve kefillere ait ikametgah belgesi ya da adına kayıtlı fatura örneği

-Şahsa ve kefile ait Merkez Bankası risk geri bildirimi

-Anlaşmalı eksperler tarafından düzenlenen son 3 aya ait ekspertiz raporu

-Hesap durum belgesi (150.000 TL üzerindeki kredi tahsislerinde)

ŞEKERBANK 100 BİN TL KONUT KREDİSİ ÖDEME TABLOSU

Şekerbank 100.000 TL konut kredisi geri ödeme planı aşağıdaki tablodan incelenebilir:

-Kredi tutarı: 100.000 TL

-Kredi vade süresi: 120 ay

-Kredi faiz oranı: %3,75

-Kredi aylık taksit tutarı: 3.795,79 TL

-Kredi ipotek ücreti: 700 TL