Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Merkez Bankası'nın Mart ayı faiz kararı ne zaman açıklayacağına ilişkin sorulara yanıt aranıyor. PPK toplantısı tarihi ve saati araştırılırken faiz beklentisi de merak konusu olmaya devam ediyor.
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) toplantısının tarihi merak konusu olmaya devam ediyor. PPK toplantısı ile ilgili olarak araştırmalar devam ederken ''Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?'' sorusuna da yanıt aranıyor.

TCMB Mart 2024 faiz kararının ne zaman açıklanacağı yönündeki sorular araştırma konusu olmaya devam ederken son toplantıda politika faizini yüzde 45 seviyesinde sabit tutan TCMB'nin açıklayacağı yeni faiz kararı yurt içi piyasalarının yakın takibinde yer alıyor. Dolayısıyla ''Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB Mart ayı faiz beklentisi ne yönde?'' sorularına yanıt aranıyor.

MART 2024 MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

FED'in faizi sabit bırakmasının ardından gözler TCMB'nin açıklayacağı karara çevrildi. Borsa, altın ve döviz piyasasının açıklanacak olan faiz kararından nasıl etkileneceği de merak edilirken son toplantıda politika faizini yüzde 45 seviyesinde sabit bırakan Merkez Bankası'nın Mart ayı faiz kararı merak ediliyor. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı bugün yani 21 Mart Perşembe günü Fatih Karahan başkanlığında toplanacak. Kritik faiz kararı bugün saat 14:00'te kamuoyunun bilgisine sunulacak.

Emlak365.com