Opel Mokka için zamlı fiyatlar ve faizsiz kredi desteği açıklandı!

Sıfır kilometre otomobillere gelen zamların ardından yeni fiyatlar araştırılıyor. Fiyatlarını güncelleyen firmalardan ola Opel’in çok satan modellerinden Opel Mokka kaç TL oldu? Opel Mokka için Mayıs ayı araba kampanyası nedir?
Opel Mokka için zamlı fiyatlar ve faizsiz kredi desteği açıklandı!

Türkiye’de otomobil firmaları Mayıs ayının başlaması ile beraber zamlı otomobil fiyat listelerini belirleyerek yayınladılar. Araç satın almayı düşünenler ise bu yeni fiyatlarla oluşan piyasayı araştırmaya başladılar. Zamlı fiyat listesini yayınlayan firmalardan birisi de Opel olurken bu firmanın Türkiye’de çok satan modellerinden olan Opel Mokka için yeni fiyatlar da belirlendi.

OPEL MOKKA FİYAT LİSTESİ MAYIS 2023!

Opel Mokka için firma tarafından yeni fiyat listesi açıklandı. Buna göre en düşük donanım seviyesindeki Opel Mokka geçtiğimiz ay 1 Milyon TL sınırına dayanmıştı. Mayıs ayı zamları ile beraber bu otomobilin fiyatı 1 Milyon 5 Bin 900 TL’ye yükselerek 1 Milyon TL barajını aşmış oldu. Bu aynı zamanda Opel Mokka’nın engellilere sağlanan ÖTV’siz otomobil satın alma hakkının dışına çıkmasına da neden oldu. 1 Milyon TL’nin üzerindeki otomobiller için ÖTV’siz satın alma hakkı verilmiyor.

Opel Mokka için Türkiye piyasasında firma üç farklı donanım seçeneği sunuyor. Elegance donanımının fiyatı 1 Milyon 5 Bin 900 TL, GS donanımının fiyatı 1 Milyon 55 Bin 900 TL, Ultimate donanımının fiyatı 1 Milyon 115 Bin 900 TL olarak belirlendi.

MAYIS AYI KAMPANYASI!

Opel Mokka için Mayıs ayı kampanyası da açıklanırken firma tarafından müşterilere kredi desteği verilmeye devam ediliyor. Buna göre 15 ay vadeli 150 Bin TL kredi aylık yüzde 0,99 faizle kullanılabilecek. Bunun dışında ikinci bir seçenek olarak ise 12 ay vadeli 120 Bin TL kredi faizsiz olarak kullandırılacak. Müşteriler bu iki kredi teklifinden sadece birisini kullanabilecekler.