Özgür Demirtaş'tan Şakkadanak Necmettin'e Akıllarını Yitirdiler Tepkisi!

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş kendisini enflasyonun sorumlusu olarak gösteren Necmettin Batırel’e tepki gösterdi. “Akıllarını yitirmeye başladılar” diyen Özgür Demirtaş’ın tepkisi sosyal medyada olay oldu.
Özgür Demirtaş'tan Şakkadanak Necmettin'e Akıllarını Yitirdiler Tepkisi!

Yıllar önce Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile Ahmet Hakan’ın televizyon programına konuk olan Necmettin Batırel yaptığı dolar yorumu ile efsane olmuştu. O programda dolar kurunu düşürmek için, “Şakkadanak 10 milyar dolar satarım çil yavrusu gibi dağılırlar” dediği için adı “Şakkadanak Necmetin” olarak anılmaya başlanan Necmettin Batırel şimdi de Türkiye’deki enflasyonun nedeni olarak Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ı gösterdi.

ENFLASYONUN 1 NUMARALI SORUMLUSU ÖZGÜR DEMİRTAŞ!

Bugünkü yazısında Özgür Demirtaş hakkında isim vermeden bir değerlendirme yapan Necmettin Batırel, “Bugün yüksek enflasyonun 1 numaralı sorumlusu kamuoyunda bazı finans profesörü olarak bilinen yıkıcılardır. Bunlar yıllarca Türk ekonomisi ve Türk lirası hakkında yorum yaparak halkı zehirlediler. Vatandaş da bunları adam zannetti ve korkarak elinde ne varsa dövize çevirdi. Bu şekilde vatandaş kendisini garantiye aldığını zannetti. Oysa farkında olmadan enflasyon canavarını besledi. Utanmadan bugün yüksek enflasyondan dolayı hükümete suç buluyorlar. Halbuki para Türk lirasında kalsaydı yüksek enflasyon olmayacaktı.” ifadelerini kullandı.

ARTIK İYİCE AKILLARINI YİTİRDİLER TEPKİSİ!

Özgür Demirtaş kendisini kast eden ve hedef gösteren bu ifadeler sonrasında Necmettin Batırel’e sosyal medyadan tepki göstererek, “Bir an gerçekten şaka zannettim. Vallahi bunu söylemiş, enflasyonu ben yükseltmişim. Artık iyice akıllarını yitirdiler. Ne dediklerini bilmiyorlar.” dedi.

Özgür Demirtaş'tan Şakkadanak Necmettin'e Akıllarını Yitirdiler Tepkisi!

NECMETTİN BATIREL YİNE SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU!

Özgür Demirtaş’ın gösterdiği tepki ise sosyal medyada olay oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcı Necmettin Batırel’in ifadelerini şaka malzemesi yaptı. Bu akıma Özgür Demirtaş da katılarak bazı mesajlar paylaştı. Yakında Necmettin Batırel’in, ‘Özgür Demirtaş gizlice patlıcan fiyatlarını arttırdı, çok hünkar beğendi yiyor’, ‘Özgür Demirtaş çok ekmek yedi ve ekmek fiyatları o yüzden arttı’ şeklinde yorumlar yapabileceğini belirten Özgür Demirtaş şaka yollu tepkisini göstermeyi sürdürdü.