Para bitti nereden bulurum diyenlere Garanti BBVA'dan taksitli nakit avans!

Para arayanlara Garanti BBVA tarafından avans hesap ile para çekme fırsatı veriliyor. Avans hesaptan hangi şartlarda para çekilir? Garanti BBVA avans hesap maliyetleri ne kadar?
Para bitti nereden bulurum diyenlere Garanti BBVA'dan taksitli nakit avans!

Türkiye’de acil nakit ihtiyacı önemli bir sorun haline geldi. İnsanlar kısa süreli olarak nakit ihtiyacı yaşayabiliyorlar. Uzun süreli olarak da nakit ihtiyacı içerisinde olan insanların sayısı da hatırı sayılır derecede fazlalaştı. Bu durumda bu soruna dair finansal çözümlere büyük bir ilgi doğru. Garanti BBVA da nakit avans kampanyası ile müşterilerinin acil nakit sorunlarına çözüm oluyor. Peki Garanti BBVA nakit avans nedir?

NAKİT AVANS KAMPANYASI

Garanti BBVA nakit avans kampanyası oldukça kullanışlı bir bankacılık ürünü şeklinde değerlendiriliyor. Bu kampanyaya göre Garanti BBVA müşterileri hesaplarında para olmasa dahi ihtiyaçları olan parayı nakit avans limitleri dahilinde Garanti BBVA’dan alabiliyorlar. Müşterilerin vadesiz hesabına bağlı olan nakit avans hesapları için bir limit belirleniyor. Bu limit dahilinde müşterilerin bankadan nakit avans çekmeleri sağlanıyor.

NAKİT AVANSA TAKSİT İMKANI

Garanti BBVA tarafından müşterilere sağlanan imkan gereği nakit avans taksitli de olabiliyor. Müşteriler kaç günlük nakit avans kullanıyorlar ise faizi de o kadar oluyor. Ancak taksitli nakit avans işlemi ile müşteriler 12 aya kadar vadelerle bu parayı çekebiliyorlar. Bu şekilde çekilen para aydan aya taksitler halinde bankaya geri ödeniyor.

NAKİT AVANS MALİYETİ NE KADAR?

Garanti BBVA’dan yapılan açıklamaya göre nakit avans için müşterilere yüzde 1,73 oranında faiz uygulanıyor. Banka tarafından verilen bilgilere göre 200 TL’nin 7 günlük kullanımı durumunda tüm maliyet sadece 1,01 TL oluyor. Borç süresi içerisinde kapatılırsa müşteriler 200 TL karşılığında bankaya 201.01 TL ödeme yapıyorlar. 100 TL’lik nakit avansın 1 günlük maliyeti ise 0,07 TL oluyor. Garanti BBVA’dan 7 günlük 5.000 TL nakit avans alanlar ise 7 günün sonunda 5.025,23 TL ödeme yapıyorlar.