Parası yetmeyenlere Dacia'dan 150 Bin TL destek! Tüm modeller için geçerli kampanya!

Otomobil firmaları Şubat ayı araba kampanyalarını açıkladılar. Dacia firması tarafından müşterilere tüm modellerde geçerli olacak şekilde 150 Bin TL’lik destek verileceği bildirildi.
Parası yetmeyenlere Dacia'dan 150 Bin TL destek! Tüm modeller için geçerli kampanya!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobillerin fiyatları oldukça yükselince firmalar çareyi kredi desteklerinde buldular. Bu konuda çeşitli kampanyalar açıklanırken en net kampanyalardan birisini de Dacia firması duyurdu. Dacia model sıfır kilometre otomobil alacaklara firma tarafından kredi imkanı sağlanacak. Bu kredi imkanı tüm modeller için geçerli olacak.

150 BİN TL’LİK DESTEK!

Dacia bugün Şubat ayı araba kampanyasını açıkladı. Yapılan kampanya bilgilendirmesine göre müşteriler 150 Bin TL tutarında kredi desteği alabilecekler. Bu kredi desteğinden yararlanmak isteyenler için ayrıntılar da belli oldu. Buna göre Dacia’nın sağladığı bu kredi imkanı 12 ay vadeli olacak ve müşteriler aylık yüzde 1,49 oranında faiz ile karşılaşacaklar.

1,49 FAİZ UYGULANACAK!

Açıklanan aylık yüzde 1,49 faiz bankaların taşıt kredisi maliyetleri ile karşılaştırıldığında avantaj olarak değerlendiriliyor. Bankalar taşıt kredilerini daha uygun bir faizle kullandırmıyorlar. Bu açıdan bu kampanyadan yararlananlar toplam maliyette avantajlı olacaklar. Bir sıfır kilometre alabilmek için parası yetmeyenler firmanın sağladığı desteği kullanarak ihtiyaçları olan nakit açığını kapatarak Dacia marka sıfır kilometre otomobil sahibi olabilecekler.

TOPLAM FAİZ MALİYETİ HESAPLANDI

Dacia’nın herhangi bir sıfır kilometre otomobil modeli için kredi imkanı kullanan müşteriler 12 ay vadeli 150 Bin TL destek almaları durumunda aylık 14.064 TL kredi taksiti ödeyecekler. 12 ay boyunca kredi taksitlerini ödemeye devam edecek olan müşteriler kredi borçlarını bu şekilde kapatacaklar. 150 Bin TL olarak çekilen kredi için toplamda 168.768 TL ödeme yapılacak. Bu şekilde kredinin faiz maliyeti ise toplamda 18.768 TL olarak hesaplanıyor.