QNB Finansbank faizi düşürdü! Yeni faizle avantajlı ihtiyaç kredisi teklifi!

İhtiyaç kredisi kullanmayı düşünenler için QNB Finansbank'ın faiz indirimi yaptığı bildirildi. QNB Finansbank müşterileri yüzde kaç faizle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar?
QNB Finansbank faizi düşürdü! Yeni faizle avantajlı ihtiyaç kredisi teklifi!

Türkiye'de ekonomi alanında büyük bir kaos yaşanırken bundan en çok etkilenenlerden birisi de bankalar oluyor. Bankalar artık önünü göremez oldular. Türk lirasının dolar karşısında kaybettiği değer bankalar açısından riskin ne kadar büyük olduğunu ortaya koyuyor. TL'nin belirsizliğinden dolayı da bankaların kredi politikalarında son dönemlerde çok keskin değişimler yaşanıyor. İlerleyen dönemlerde TL'nin hangi değerlere ulaşacağı öngörülemezken TL cinsinden kredi vermeyi büyük risk olarak değerlendiren bankalar kredi vermemek için faizlere müdahale etmeye devam ediyorlar.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ KATLANDI!

Bankacılık piyasasında şu anda ihtiyaç kredisi maliyetleri mantıklı bir seviyenin çok ötesine geçti. Bankalar yüzde 3 ile yüzde 5 arasındaki faizlerle ihtiyaç kredisi kullandırmayı teklif ediyorlar. Ancak bu maliyet ile ihtiyaç kredisi çekmek çok büyük bir maliyetin altına girmek olunca vatandaşlar kredi taleplerini ertelemek zorunda kalıyorlar. Yine de bazı bankalar müşteriler için çok özel ihtiyaç kredisi kampanyaları açıklayabiliyorlar. Sayıları çok az olan bu bankalar arasına son olarak QNB Finansbank dahil oldu.

QNB FİNANSBANK'TAN CAZİP KREDİ TEKLİFİ!

QNB Finansbank tarafından yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Bu kredi kampanyası kapsamında müşterilere çok net bir faiz indirimi yapılıyor. Bu faiz indirimi ile beraber piyasa koşullarına göre düşük bir maliyetle ihtiyaç kredisi çekme imkanı bulunuyor. Bu ihtiyaç kredisi kampanyasının çok özel koşulları da bulunuyor. Bu koşulları kabul eden müşteriler avantajlı bir şekilde finansman ihtiyaçlarına çare bulabiliyorlar.

QNB Finansbank'ın açıklamış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası sadece yeni müşterileri kapsıyor. 12 ay vadeli olarak kullandırılan bu ihtiyaç kredisi eğer daha yüksek süreli vadelerde kullanılmak isteniyorsa faiz indirimi avantajı ortadan kalkıyor. 15.000 TL limitli olan bu kampanya kapsamında müşterilere aylık yüzde 1,99 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu koşulları kabul edenler başvuru yaparak hemen QNB Finansbank'tan 12 ay vadeli 15.000 TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

MALİYET HESAPLAMASI!

finansbank-ihtiyac-kredisi.jpg

QNB Finansbank'tan 12 ay vadeli 15.000 TL ihtiyaç kredisi çeken müşterilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,99 oranında faiz ile yapılıyor. Bu kredinin aylık taksiti 1.461 TL, toplam maliyeti ise 17.534 TL oluyor.