Sıfır ve 2. el araç alacaklara 225 Bin TL destek! Ziraat Bankası yeni kredi kampanyasını açıkladı!

Taşıt kredisi kullanarak otomobil sahibi olmak isteyenlere Ziraat Bankası tarafından önemli bir imkan sağlanıyor. Otomobil satın alırken aranan finansman desteğini uygun faizle veren Ziraat Bankası araç sahibi yapıyor.
Sıfır ve 2. el araç alacaklara 225 Bin TL destek! Ziraat Bankası yeni kredi kampanyasını açıkladı!

Otomobil fiyatlarında yükselişler hız kesmeyince araç satın almak isteyenler gözlerini finansman desteklerine çevirdiler. Bankalardan taşıt kredisi kullanılarak araç sahibi olmak çok daha uygun görülüyor. Lakin taşıt kredilerinin düşük maliyetle kullanılmasının bu durumda büyük bir önemi bulunuyor. Çoğu bankadan taşıt kredisi çekmenin faturası ağır olabiliyor. Ziraat Bankası ise müşterilere düşük faizle ihtiyaç kredisi vermeyi teklif ediyor. 

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI KOŞULLARI!

Ziraat Bankası taşıt kredisi kampanyasının koşulları merak edilirken banka oldukça makul imkanlarla müşterilerin otomobil sahibi olmalarını destekliyor. Finansman desteği sağlayan Ziraat Bankası, taşıt kredisi kampanyası ile müşterilere düşük faiz imkanı sunuyor. 

Ziraat Bankası müşterileri hem sıfır kilometre otomobiller için hem de 5 yaşa kadar ikinci el otomobiller için taşıt kredisi çekebiliyorlar. Bu kredi de belirli koşullarda müşterilere sağlanıyor. Kredinin azami vade süresi ile azami kredi limiti belirli bir sitem ile hesaplanarak belirlenebiliyor. Bunun için de sıfır kilometre otomobiller için fatura değerine ikinci el otomobiller için ise kasko değerine bakılarak hesaplama yapılıyor. 

Değeri 400 Bin TL'ye kadar olan otomobiller için en fazla yüzde 70 oranında kredilendirme yapılıyor ve maksimum 48 aya kadar vade ile taşıt kredisi veriliyor. 

Değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında olan otomobiller için en fazla yüzde 50 oranında kredilendirme yapılıyor ve maksimum 36 aya kadar vade ile taşıt kredisi verilebiliyor.

Değeri 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arasında olan otomobiller için en fazla yüzde 30 oranında kredilendirme yapılıp maksimum 24 aya kadar vade ile taşıt kredisi kullandırılabiliyor. 

Değeri 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasında olan otomobiller için en fazla yüzde 20 oranında kredilendirme yapılıp maksimum 12 ay vadeye kadar taşıt kredisi veriliyor. 

Değer, 2 Milyon TL'nin üzerinde olan otomobiller için ise diğer tüm bankalarda olduğu gibi Ziraat Bankası da taşıt kredisi veremiyor. 

225 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

Sıfır ve 2. el araç alacaklara 225 Bin TL destek! Ziraat Bankası yeni kredi kampanyasını açıkladı!

Ziraat Bankası'ndan taşıt kredisi kullananlar aylık yüzde 1,59 faizle karşılaşıyorlar. 48 ay vadeli 225 Bin TL kredi kullanılması durumunda bankaya her ay 7.316 TL kredi taksiti ödeniyor. Bu kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 27 oluyor.