Toyota garantili 2.el araç satışı başladı! 185 bine gıcır gıcır arabanız bayide hazır sizi bekliyor

Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişiler yükselen sıfır araç fiyatları nedeni ile zorlanırken bayilerde sıfır araç stok sorunu da başlamıştı. Fabrikadan garantili ikinci el araç arayanlara Toyata fırsat ilanı yayımlandı.
Toyota garantili 2.el araç satışı başladı! 185 bine gıcır gıcır arabanız bayide hazır sizi bekliyor

Toyota garantili 2.el araç satışı başladı! 185 bine gıcır gıcır arabanız bayide hazır sizi bekliyor - Araba sahibi olmak yükselen fiyatlar nedeni ile zorlaşırken sıfır araç almak isteyenler fiyata razı olsa da bayilerde araba bulamaz hale gelmişti. 

Hem fazla para ödemek hem de 4 ayı aşan süre araç beklemek istemeyen kişilere yönelik olarak sıfır araba markalarının 2.el araç satış ilanları öne çıkarken Toyota ikinci el araç satışı için Mart ayı ilanlarını yayımladı. Mart ayına özel ikinci el araç satışı ilanları için düşük fiyatlar sunulurken Toyota garantisi verilmesi de bir diğer avantaj olarak öne çıktı. 

TOYOTA 2.EL ARAÇ SATIŞI MART 2023 İLANLARI YAYIMLANDI! BU FIRSAT BİR DAHA GELMEZ

İkinci el araç pazarı deprem sonrası bir kez daha hareketlenirken yaklaşan bayram ve bahar öncesi araç fiyatlarına yeni zam haberleri gelmeye başlamıştı. Gelen zamlardan etkilenmeden hemen fabrika çıkışlı ikinci el araç almak isteyen kişilere yönelik olarak Toyota beklenen yeni fırsatını açıkladı. Toyota 2.el araç satış ilanları cazip fiyatları ile dikkat çekti. 

Toyota garantili 2.el araç satışı başladı! 185 bine gıcır gıcır arabanız bayide hazır sizi bekliyor

TOYOTA GARANTİLİ İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞI İÇİN BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Toyota markasının güvencesi ile satışa sunulan araçların tümü şirketin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup her ilanda satışın yapıldığı yetkili bayinin iletişim bilgilerine, aracın özelliklerine ve satış fiyatları bilgisine yer verilmektedir. Toyota tarafından yapılan açıklama ile "2.El Garantisi, belirli kriterleri sağlayan ve Xchange by Toyota güvencesiyle Toyota veya diğer marka araçlar için 2.El satış kapsamındaki araçlara uygulanan garantidir. Xchange by Toyota 2.El Garantisi, 2.El satışlarına konu araçlar için varsa devam eden üretici veya distribütör garantileri sürelerinin dışında kalan süre için uygulanır" denilerek bu araçlara garanti verildiği belirtilmektedir. 

Toyota resmi sitesi üzerinden satılık ikinci el araç ilanlarını inceleyebilir, satın almak istediğiniz araç için başvuru yapabilir, çok daha uygun koşullarda yeni aracınızı satın alma ayrıcalığı elde edebilirsiniz.