Toyota'nın en ucuz modeline yeni fiyat listesi! Toyota Yaris fiyatları değişti!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında araç fiyatları merak ediliyor. Toyota’nın en ucuz modeli olan Toyota Yaris için yeni fiyat listesi açıklandı.
Toyota'nın en ucuz modeline yeni fiyat listesi! Toyota Yaris fiyatları değişti!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenleri oldukça zorlu bir süreç bekliyor. Araç piyasasında çeşitli sorunlar yaşanırken müşterileri ilgilendiren en önemli sorun ise maliyetler oluyor. Bugün sıfır kilometre otomobil satın almayı planlayanlar çok önemli bütçeleri göze almak durumundalar. Firmanın kalitesi, piyasa hakimiyeti, otomobilin nitelikleri gibi etkenlerle sıfır kilometre otomobil fiyatları oldukça yükseldi.

TOYOTA EN UCUZ MODELİNİN FİYAT LİSTESİNİ AÇIKLADI

2022 yılında dünyada en çok otomobil satışı yapan firma Toyota oldu. Toyota model araçlar dünya genelinde tutarken Türkiye’de de çoklukla tercih ediliyor. Ancak Toyota kalitesine sahip olmanın bir bedeli bulunuyor. Diğer firmalara göre bir miktar daha yüksek fiyatlarla satış yapan firma buna karşın satış rakamlarında hedeflenen seviyeleri aşmayı başarabiliyor.

Toyota’nın en ucuz modeli şu anda Toyota Yaris olarak dikkat çekiyor. Geçmiş yıllarda ödül dahi alan bu model için Türkiye’den de yoğun bir talep bulunuyor. Toyota’nın en ucuz arabası olan Toyota Yaris için fiyat listesi açıklaması yapıldı. Yapılan bu açıklamaya göre donanım seviyesi en düşük olan Toyota Yaris 763.650 TL’ye satışa sunuldu. 2023 model olan bu araç için açıklanan en pahalı fiyat ise 856.400 TL oldu. Sıfır kilometre otomobil satın alırken tercihlerini Toyota Yaris’ten yana kullanacak olanların bu bütçelere sahip olmaları gerekiyor.

Toyota Yaris için yayınlanan fiyat listesi şöyle:

-Toyota Yaris 1.5 Dream Multidrive S: 763.650 TL
-Toyota Yaris 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 810.500 TL
-Toyota Yaris 1.5 Flame Multidrive S: 823.400 TL
-Toyota Yaris 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 856.400 TL