Vakıfbank emeklilere 12.500 TL verecek! Promosyon destekli yeni kampanya!

Vakıfbank tarafından emeklilere yönelik yeni bir kampanya açıklaması yapıldı. Vakıfbank'a başvuran emekli müşterilere net 12.500 TL ödeme yapılacağı bildirildi. Bu kampanyanın promosyon destekli kampanya olduğu bildirildi.
Vakıfbank emeklilere 12.500 TL verecek! Promosyon destekli yeni kampanya!

Emeklilere bankaların sağladıkları imkanlar her geçen gün farklılaşabiliyor. Yaşanan geçim sıkıntısına çare arayan emeklilere bankalar çeşitli çözüm yolları teklif ediyorlar. Bu bankalardan birisi de Vakıfbank oldu ve emeklilere yönelik daha önce yapılmayan bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında emekliler Vakıfbank'tan hem ihtiyaç kredisi çekiyorlar hem de emekli maaş promosyonu ödemesi alıyorlar. Sonuçta ise hesaplarına 12.500 TL nakit tutar aktarılıyor. Bu tutar ile yaşanan nakit sıkışıklığı ve geçim sıkıntısı sorunlarına çözüm bulunuyor. 

VAKIFBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında Mayıs ayı içinde emeklilere ödemeyi taahhüt ettiği tutarlar açıklandı. Emekli maaşlarını Vakıfbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca da bir başka bankaya geçmeme sözü veren emeklilere promosyon imkanı sağlanıyor. Yapılan bu ödemeler karşılıksız olurken müşteriler ödemeyi aldıktan sonra 3 yıl boyunca başka bankaya maaşlarını taşımamak koşuluyla herhangi bir maddi yaptırım ile karşılaşmıyorlar. Eğer maaş taşınırsa ay hesabı yapılarak kalan ayların maaş promosyonu tutarları bankaya iade ediliyor. 

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında yapacağı ödeme tarifesi belirlendi. Buna göre emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL ve 10.000 TL üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Nakit olarak verilen emekli maaş promosyonları tek seferde hesaplara yatırılıyor. 

7.500 TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Vakıfbank tarafından başlatılan kampanyanın ikinci ayağını ise emeklilere özel küçük bir ihtiyaç kredisi oluşturuyor. Bu kredinin faizi oldukça düşük olarak belirlenirken en düşük emekli maaşı kadar yani 7.5000 TL kredi imkanı veriliyor. Müşteriler bu krediyi kullanmak istemeleri durumunda 36 aya kadar kendilerinin tercih edecekleri bir vade süresi ile krediyi çekebiliyorlar. kredi taksitleri ise aydan aya emekli maaşından kesiliyor. 

12.500 TL HESABA AKTARILIYOR!

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında bir emekli müşteriye yapacağı en yüksek maaş promosyonu ödemesi 5.000 TL olabiliyor. Bunun üzerine ihtiyaç kredisi de çekilince 7.500 TL daha veriliyor. Hem promosyon hem de ihtiyaç kredisi olarak toplamda emeklilerin hesaplarına 12.500 TL para yatıyor.