Vakıfbank faiz indirdi! İkinci el taşıt kredisi, 3.251 TL taksit ödeniyor!

İkinci el otomobil sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank tarafından finansman destekleri verilmeye devam ediliyor. Vakıfbank ikinci el taşıt kredisinin aylık faiz oranında güncelleme yapıldı. Yüzde kaç faizle ikinci el taşıt kredisi kullanılabilir?
Vakıfbank faiz indirdi! İkinci el taşıt kredisi, 3.251 TL taksit ödeniyor!

İkinci el otomobil alımlarında kredi desteklerini araştıranlar için çok önemli bir kampanya açıklaması yapıldı. Vakıfbank müşterileri için ikinci el taşıt kredisi kampanyasında bazı değişikliklere gidildi. Bu taşıt kredisi için maliyetleri bir miktar düşüren Vakıfbank ikinci el otomobil alımlarını destekleyeceğini duyurdu. Bu kampanya ile ikinci el otomobil sahibi olmak biraz daha kolay bir hale geldi.

AYLIK FAİZ DEĞİŞTİ!

Vakıfbank ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin çekecekleri kredilere uygulanan faiz oranında değişiklik yapıldı. Daha önce daha yüksek bir faizle kullandırılan ikinci el taşıt kredisi kredisi artık aylık yüzde 1,59 oranında faizle çekilebiliyor. Diğer bankaların faiz oranları ile karşılaştırma yapıldığında Vakıfbank’tan ikinci el taşıt kredisi çeken müşterilerin ikinci el otomobil satın almak istemeleri durumunda kazançlı hala geçecekleri görülüyor.

GÜVENLİ SATIŞ YÖNTEMİ HİZMETİ VERİLİYOR

2. El Taşıt Kredilerinde uygulanan ön rehin teminatı yöntemi ile araç alım satımı, hem alıcı hem satıcı için artık çok daha güvenli ve kolay. Vakıfbank Mobil ve internet sitesi üzerinden yapılacak başvuruyla; satış işleminden önce satıcının araç satış bedelinin garanti altına alındığı ve alıcının da taşıt kredisi kullanabildiği bu yeni sistemde, tescil işleminden sonra satış tutarı satıcının hesabına Vakıfbank güvencesiyle aktarılıyor.

48 AYA KADAR VADE!

Vakıfbank’tan ikinci el taşıt kredisi çekecek olan müşterilere uygulanacak vade süreleri de belli oldu. Buna göre öncelikle satın alınacak ikinci el otomobilin kasko değerine bakılıyor. Aracın kasko değeri 400 Bin TL’yi aşmıyorsa 48 aya kadar, 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa 36 aya kadar vade ile taşıt kredisi çekilebiliyor. Kredilendirme oranı ise sırasıyla yüzde 70 ve yüzde 50 olarak değişiyor.

MALİYET HESAPLAMASI TABLOSU YAYINLANDI!

Vakıfbank faiz indirdi! İkinci el taşıt kredisi, 3.251 TL taksit ödeniyor!

Vakıfbank ikinci el otomobiller için verilen taşıt kredisi için maliyet tablosunu yayınladı. 100 Bin TL kredi için 48 aylık maliyet tablosu yayınlayan Vakıfbank bu kredinin aylık taksitinin 3.251 TL olduğunu duyurdu. Bu kredi için müşterilerde 500 TL kredi tahsis ücreti, 75 TL taşınır rehin tesis ücreti alınıyor.