Vakıfbank o kişilere şimdi al Eylül 2023'te öde 20000 TL destek kredisi verecek

Vakıfbank'tan 9 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Belirli şartlar altında verilecek olan kredi paketinde 20 bin TL kredi limiti belirlenirken kredi vadesi ise 36 ay ile sınırlandırıldı.
Vakıfbank o kişilere şimdi al Eylül 2023'te öde 20000 TL destek kredisi verecek

Vakıfbank o kişilere şimdi al Eylül 2023'te öde 20000 TL destek kredisi verecek! İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Vakıfbank farklı pek çok pakette destek kredisi seçenekleri sunarken nakit paraya ihtiyacı olanlara düşük faiz oranları ile nakit para desteği sağlanacak. 

Vakıfbank yılbaşı kredisi paketi için bu sene yeni duyuru yapmazken normal ihtiyaç kredisi paketinde müşterilerine yüzde 1.55 seviyesinden başlayan oranlarla 125 bin liraya kadar nakit para desteği sağlanacağını ilan etti. Vakıfbank özel destek kredi paketinde ise kredi limiti 20 bin TL olarak açıklanırken isteyen kişilere ilk taksit ödemelerini 9 aya kadar öteleme imkanı sunuldu. 

9 AY ERTELEMELİ KREDİ NEDİR, KİMLERE VERİLİR?

Vakıfbank kampanyalar bölümünden yapılan duyuru ile avukatlara yönelik yeni destek paketi açıklandı. Açıklanan pakette "Mesleğe yeni başlamış olmak veya 1 yıllık avukatlık yapılmış olması gerekmektedir. Kampanya kapsamında gelir belgesi talep edilmeyecektir.

Vakıfbank o kişilere şimdi al Eylül 2023'te öde 20000 TL destek kredisi verecek

Görev yapılan sürenin teyidi için bağlı olunan Baro'dan yazı alınacaktır. KKB notu 0-1.250 arasında olanlara azami 15.000 TL limit, KKB notu 1.250’den büyük olanlara azami 20.000 TL limit verilebilecektir. Kredi kampanyasının aylık akdi faiz oranı %1,85’den başlamaktadır. Faiz oranı, kişinin KKB (Kredi Kayıt Bürosu) notuna göre değişiklik gösterir" ifadelerine yer verilerek başvuru şartları açıklandı. 

VAKIFBANK NORMAL İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİNDE AYLIK FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Bu pakete ek olarak herkesin başvurusuna açık özel bir destek kredisi paketi de kullanıma sunan Vakıfbank yüzde 1,55 faiz oranı ile 125 bin liraya kadar limitli ihtiyaç kredisi çekme imkanı sundu. Düzenlenen kredi kampanyası için 3 aya kadar erteleme imkanı da sunuldu. 

Vakıfbank o kişilere şimdi al Eylül 2023'te öde 20000 TL destek kredisi verecek

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu tüm Vakıfbank şubeleri üzerinden yapılabilecek. Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ise kişinin kredi notuna göre belirlenirken yüzde 1,55 seviyesinden başlayacak. Bankanın müşterisi olan kişiler Vakıfbank mobil şube uygulaması üzerinden bankaya gitmeden anında ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak hemen hesaplarına talep ettikleri bakiyeyi aktarabilecekler.