Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank bankamatik kartı olanlar! 400 TL para iadesi alabilirsiniz

Bankaların Mart ayına özel yeni kampanyaları ve fırsatları peş peşe açıklanırken Bank Kart, Bankomat kart ve Halkbank paraf kartı kampanyaları ile para iadesi fırsatı başladı.
Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank bankamatik kartı olanlar! 400 TL para iadesi alabilirsiniz

Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank bankamatik kartı olanlar! 400 TL para iadesi alabilirsiniz! Bankamatik kartı olan milyonlarca kişiye yönelik olarak Mart ayının yeni kampanyaları peş peşe açıklanırken en çok müşteriye sahip olan 3 kamu bankası da yeni fırsatlarını sundu. 

Kampanyalar kapsamında Ziraat Bankası Bankkart, Vakıfbank Bankomat kart ve Halk Bankası Paraf Kart sahipleri Mart ayında yapmış oldukları harcamalar üzerinden para iadesi almaya hak kazanacaklar. Bankamatik kartı ile harcama yapan kişiler her harcadıkları tutar üzerinden kampanyaya katılmaları durumunda para iadesi alabilecekler. 

VAKIFBANK BANKAMATİK KARTI OLANLARA 400 TL PARA İADEİS YAPILACAK 

Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişiler Bankomat Kart ile gıda marketi, giyim ve kozmetik alışverişlerinize 150 TL'ye varan Bankomat Para kazanabilecekler. Bankomat Kart ile beyaz eşya, mobilya, elektronik ve yapı marketi alışverişlerinize 250 TL Bankomat Para ödülü ile ise toplamda 400 TL para iadesi alabilecekler. 

Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank bankamatik kartı olanlar! 400 TL para iadesi alabilirsiniz

ZİRAAT BANKASI BANK KART KAMPANYA KAPSAMINDA PARA İADESİ NASIL ALINIR?

Market Alışverişlerinize Toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanmanızı sağlayan kampanya hakkında Ziraat Bankası yaptığı duyurusunda "Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde, tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişinize 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira" kazanmanıza olanak sağlayacak. 

16 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada "Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizden tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişlerine 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanabilecektir" denilerek kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin önce başvuru yapmaları yeterli olacak.