Vakıfbank'tan faiz indirimi! 200 Bin TL taşıt kredisi için yeni taksit hesaplaması!

Taşıt kredisi çekmek için araştırmalarını sürdürenlere fırsat haberini Vakıfbank duyurdu. Vakıfbank düşük faizli taşıt kredisi kampanyası ile müşterilini otomobil sahibi yapıyor.
Vakıfbank'tan faiz indirimi! 200 Bin TL taşıt kredisi için yeni taksit hesaplaması!

Türkiye'de otomobil satın almayı düşünenlerin en büyük engelleri yüksek fiyatlar oluyor. Bugün ortalama bir sıfır kilometre otomobilin fiyatı en az 600 Bin TL'den başlıyor. Bu fiyatı bir anda peşin olarak ödemeye gücü olmayanlar ise taşıt finansmanlarına yöneliyorlar. Ancak bankaların taşıt kredisi faizleri de cep yakıyor. Bu durumda ise vatandaşların imdadına kamu bankaları yetişiyor. Vakıfbank tarafından açıklanan taşıt kredisi kampanyası ile müşterilere kredi faizinde indirim haberi verildi. 

VAKIFBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ!

Vakıfbank'tan taşıt kredisi çekmek isteyenler için özel bir kampanya açıklandı. Kredi imkanını değerlendirmek isteyen müşterilerin tabi olacağı koşullar da bildirildi. Bu kredi desteğini alan vatandaşlar kolay bir şekilde otomobil sahibi olabiliyorlar. Satın alınmak istenen otomobilin fiyatının önemli bir kısmı bu kredi ile ödenebilecek. Kullanılan taşıt kredisinin taksitleri ise aydan aya düşük tutarlı taksitlerle bankaya geri ödenecek. 

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde kullanılacak olan kredinin maliyetleri kadar vade süreleri de merak ediliyor. Bu vade sürelerinde Vakıfbank'ın özel bir uygulama yapma imkanı bulunmuyor. BDDK tarafından konulan sınırlamalara tüm bankalar harfiyen uymakla mükellefler. Bunun için de Vakıfbank kullandırdığı taşıt kredisine en fazla 48 aya kadar vade imkanı sağlayabiliyor. Ancak bu vade imkanı sadece 400 Bin TL'ye kadar değeri olan otomobillerde geçerli oluyor. Eğer otomobilin değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa o zaman taşıt kredisi azami vade süresi 36 aya düşüyor. Bu şekilde otomobilin fiyatı arttıkça vade süresi de kısalıyor. 2 Milyon TL'nin üzerinde değeri olan araçlara ise Vakıfbank taşıt kredisi vermiyor. 

Vakıfbank'ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere çeşitli ödeme seçenekleri de sunuluyor. Müşteriler bütçelerine en uygun ödeme planını seçerek kredilerini çekebiliyorlar. Bu ödeme planı aylık eşit taksitli olması gerekmiyor. 3 ayda bir ödeme yapılan bir ödeme planı da tercih edilebiliyor. 

200 BİN TL KREDİ MALİYET HESAPLAMASI

Vakıfbank'tan faiz indirimi! 200 Bin TL taşıt kredisi için yeni taksit hesaplaması!

Vakıfbank'tan taşıt kredisi çekmek isteyenlere indirimli olarak aylık yüzde 1,61 oranında faiz uygulanıyor. 48 ay vadeli 200 Bin TL taşıt kredisinin aylık taksit tutarı 6.536 TL olarak hesaplanıyor.