Vakıfbank'tan promosyon sürprizi! 24.000 TL maaş promosyonu için imzalar atıldı

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank yeni promosyon sözleşmeleri imzalamaya devam ederken imzalanan her yeni promosyon sözleşmesi ile rakam biraz daha yükseliyor. Vakıfbank son olarak 24 bin liralık maaş promosyonu için o kurumla anlaştı!
Vakıfbank'tan promosyon sürprizi! 24.000 TL maaş promosyonu için imzalar atıldı

Vakıfbank'tan promosyon sürprizi! 24.000 TL maaş promosyonu için imzalar atıldı - Milyonlarca emekli ve çalışan ekonomik olarak zorlu günler geçirilen bu dönemde bankaların ödemiş olduğu promosyon rakamları ile bir nebze rahat nefes almıştı. 

Ne yazık ki emekli promosyon kampanyaları biraz daha düşük kalırken kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kişilere yönelik promosyon ödemelerinde ise rakamlar son derece tatmin edici seviyelere ulaşmıştı. Özellikle de emekli maaşı ve memur maaş zammı ile rakamların yükselmesi ile promosyon rakamları da artmıştı. 

VAKIFBANK'TAN 24 BİN LİRALIK PROMOSYON ANLAŞMASI AÇIKLANDI! 

Bir yandan emeklilere yönelik maaş promosyonu yakından takip edilen Vakıfbank bir yandan da resmi kurum ve kuruluşlarla maaş promosyonu anlaşmaları imzalamaya devam ediyor. Bunlardan biri de Vakıfbank ile Afyon Kocatepe Üniversitesi arasında imzalandı. Yapılan açıklamada:

”AKÜ ile Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şubesi arasında AKÜ personeline yapılacak maaş ve ücret ödemelerinin banka aracılığı ile yürütülmesine ilişkin sözleşme imzalandı. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Seyhan Kurt’un imzaladığı sözleşme töreninde Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Erkan, Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Emre Gün ve AKÜ’ye Bağlı Şube Operasyon Koordinatörü Ahmet Kalkan da hazır bulundu.

1 Şubat 2023- 31 Ocak 2026 tarihleri arasını kapsayan 3 yıl boyunca geçerli olmak üzere AKÜ personeline 24 bin 100 TL promosyonun peşin ödenmesi konusunda sözleşme imzalandı. Türkiye Vakıflar Bankasının ATM’lerinin bulunmadığı ilçelerde, AKÜ personelini maaş ve ücretlerini Ziraat Bankası veya Halkbank ATM’lerinden ücretsiz olarak çekebilecek. AKÜ Personeli promosyon ödemesi ise 2023 Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

VAKIFBANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU ŞUBAT 2023 NE KADAR, KAÇ TL?

 Resmi kurum ve kuruluşlarında çalışan kişilere yüksek promosyon rakamları ödenmeye devam ederken emekliler için ödenen promosyon tutarı ise;

  • 3.500 TL ye (3.500 TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 3 Bin TL,
  • 3.500 - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 3.500 TL,
  • 7.500 – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 4.500 TL,

10.000.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 5.000.- TL olarak ilan edildi. Söz konusu rakamlar üzerinden ödemeler yapılmaya devam ediliyor.