WorldCard sahiplerine market alışverişlerinde 150 TL hediye!

Vakıfbank, kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Vakıfbank Worldcard ile yapacağınız market alışverişlerine 150 TL Worldpuan hediye ediliyor! İşte detaylar…
WorldCard sahiplerine market alışverişlerinde 150 TL hediye!

Bir kamu bankası olarak uzun yıllardır müşterilerine hizmet ve ürünlerini sunan Vakıfbank, her dönemde duyurduğu kampanyaları ile dikkatleri çekmeyi başardı. Kredi ürünlerinden mevduat ürünlerine kadar birçok hizmet ve ürününde müşterilerine cazip teklifler hazırlayan Vakıfbank, son dönemlerde bankalar arasındaki rekabetin kızışması ile birlikte kampanyalarında çığır açan yeniliklerini duyurdu. Vakıfbank bu kapsamda Ağustos ayında başlattığı alışveriş kampanyasında hediye ettiği 150 TL Worldpuan ile tüm dikkatleri çekmeyi başardı. Söz konusu kampanya dahilinde, Vakıfbank Worldcard ile yapacağınız alışverişlere 150 TL Worldpuan hediye edilecek! İşte detaylar…

VAKIFBANK’TAN 150 TL ALIŞVERİŞ HEDİYESİ

Vakıfbank tarafından sunulan kampanya dahilinde, 1 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında gıda marketi, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde 200 TL ve üzeri alışverişlerden sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL ve toplamda 150 TL Worldpuan hediye ediliyor. Kampanya müşteri bazlı olup, ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahil ediliyor. Bir müşteri söz konusu kampanya dahilinde en fazla 150 TL Worldpuan hediyesi kazanabiliyor. Kampanya dahilinde, aynı gün içerisinde aynı işyerinden tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde yalnızca bir harcama kampanyaya dahil ediliyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

WorldCard sahiplerine market alışverişlerinde 150 TL hediye!

Vakıfbank’ın sunmuş olduğu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Vakıfbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “GIDA” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra kredi kartının son 6 hanesini yazarak 6635’e SMS göndermesi gerekiyor. Diğer yandan isteyen Vakıfbank müşterileri, Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinde yer alan “Cepte Kazan” üzerinden de kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Söz konusu kampanyaya fiziki POS ve internet üzerinden yapılan alışverişler de dahil ediliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Söz konusu kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim işlemleri, mobil temassız ödeme ve yurtdışı işlemleri ile iade ve iptal işlemleri, puan kullanım işlemleri dahil edilmiyor. Kampanyada kazanılan Worldpuan hediyeleri 5 Eylül 2022 tarihine kadar bireysel kredi kartlarına yükleniyor ve bu hediyeler 6 Ekim 2022 tarihinde harcanmamış olursa geri alınıyor.