Yapı Kredi bankası duyurdu! Yakınlarını YKB'li yapanlara 3.000 TL para ödülü

Bankaların yeni müşteri edinme yarışları tüm hızı ile devam ederken Yapı Kredi Bankası müşterilerine sadece tanıdıklarını getirmeleri şartı ile 3 bin TL ödül kazanma fırsatı sundu.
Yapı Kredi bankası duyurdu! Yakınlarını YKB'li yapanlara 3.000 TL para ödülü

Yapı Kredi bankası duyurdu! Yakınlarını YKB'li yapanlara 3.000 TL para ödülü - Özel bankalar arasında adeta yeni müşteri kapma yarışı yaşanırken yeni kampanya duyuruları tüm hızı ile devam ediyor. 

Yaşanan yüksek rekabet vatandaşa daha yüksek kazanç kapısı açarken Yapı Kredi Bankası yeni müşterisi olması için arkadaşlarını getiren kişilere kişi başı 300 TL olmak üzere sayı sınırlaması olmaksızın para ödülü kazanma fırsatı sundu. Başlatılan kampanyadan yararlanarak 10 arkadaşını Yapı Kredi Bankası müşterisi yapan kişilere 3 bin TL para ödülü kazanmanın kapısı açılmış oldu. 

YAPI KREDİ BANKASI YAKININI GETİR KAMPANYASI BAŞLADI! 

Türkiye'nin ilk ve en büyük özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan kampanyada "Yakınlarınızı Yapı Kredili olmaya davet edin, hem siz 300 TL puan kazanın hem onlar 300 TL puan kazansın. Üstelik davet sınırı yok" denilerek her hangi bir sınır uygulanmaksınız kişi başı 300 TL kazanma fırsatı sunulacağı ilan edildi. 

Yapı Kredi bankası duyurdu! Yakınlarını YKB'li yapanlara 3.000 TL para ödülü

Kampanyaya katılmak isteyen kişiler için başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı:

Yakınlarınızı, Hemen Davet Et butonu ile açılacak olan size özel referans kodunu paylaşarak Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi Müşterisi olmaları için davet edebilirsiniz.

Yakınlarınızı, Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et adımlarını izleyerek Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi Müşterisi olmaları için size özel referans kodu ile davet edebilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil'den size özel referans kodu ile müşteri olan her yakınınız için hem yakınınız hem size 50'şer TL puan tanımlanacaktır.

Yapı Kredi Mobil'den size özel referans kodu ile müşteri olduktan sonraki 30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartı ya da banka kartından tek seferde en az 250 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olan her yakınınız için hem yakınınız hem size 250'şer TL ek puan tanımlanacaktır.

Puan ödüllendirmelerinin yapılabilmesi için yakınınız Yapı Kredi Mobil'den size özel referans kodu ile müşteri olduğu anda, ve yukarıda belirtilen işlemlerden en az birini gerçekleştirdiği anda kullanıma açık Yapı Kredi kredi kartı ya da banka kartınız bulunmalıdır.