Yeni destek kredisi başvurusu başladı 0.98 faiz oranı ile 10000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor!

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları Aralık ayının gelmesi ile hız kazanırken QNB Finansbank tanışma kredisi kampanyası ile müşterilerine 0.98 faiz oranı ile tanışma kredisi veriyor.
Yeni destek kredisi başvurusu başladı 0.98 faiz oranı ile 10000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor!

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişiler için bankaların destek kredileri paketleri tüm hızı ile devam ederken yeni kredi kampanyası duyuran bankalar arasına Finansbank'ta katıldı. QNB Finansbank tarafından açıklanan Tanışma Kredisi kampanyası ile yüzde 0,98 faiz oranı ile 15 bin liraya kadar nakit para desteği sağlanacağı ilan edildi. Başvuru yapan kişilerin tercih ise 10 bin liralık kredi paketi oldu. 

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada "QNB Mobil ile müşterimiz olan yeni müşterilere özel 15.000 TL tutara ve 12 ay vadeye kadar sunulan faiz oranıdır. Müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Kampanya dışında aylık minimum faiz oranı %1.74’tür" ifadelerine yer verilerek mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapanlara 15 bin liraya kadar nakit para desteğinin 0.98 faiz oranı ile verileceği duyuruldu. 

QNB FİNANSBANK TANIŞMA KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI! 

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan QNB Finansbank tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası ile 0.98 faiz oranıyla 10 bin TL kredi başvuru ekranı açıldı. Açıklanan kredi kampanyası ile cep telefonlarının uygulama bölümünden QNB Finansbank mobil uygulamasını indiren ve mobil uygulama üzerinden şubeye gitmeden bankanın müşterisi olan kişilere tanışma kredisi verileceği ilan edildi. 

Yeni destek kredisi başvurusu başladı 0.98 faiz oranı ile 10000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor!

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA 10.000 TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

QNB Finansbank mobil şube uygulaması üzerinden uzaktan müşteri edinimi kampanyası ile ilk kez Finansbank müşterisi olan kişilere yüzde 0.98 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi verileceği ilan edildi. Aralık ayında da devam edecek olan kampanya kapsamında kredi vadesi 12 ay ile sınırlandırılırken 12 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksit tutarı 901,17 TL olarak hesaplandı. 

Krediden yararlanmak istiyorum diyen kişilerin ilk olarak cep telefonlarına QNB Finansbank mobil şube uygulamasını indirmeleri ve sonrasında da uygulama üzerinden müşteri olduktan sonra yine şubeye gitmeden online ihtiyaç kredisi başvurusu yapmaları gerekiyor. Bu şartları yerine getiren kişilere yüzde 0.98 faiz oranı ile 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekme imkanı sunuluyor. Kredi onayı alan kişilere aynı gün ödemeleri yapılacak.