Zam gelmeden son fırsat! 641.900 TL’ye 2023 model sıfır Opel Corsa!

Otomobil fiyatlarına kur farkından dolayı kısa bir süre içerisinde yüklü bir zam gelmesi bekleniyor. Bu kısa süre içerisinde araç alanlar kazançlı çıkacaklar. Opel Corsa için son fırsat teklifi yapıldı.
Zam gelmeden son fırsat! 641.900 TL’ye 2023 model sıfır Opel Corsa!

Türkiye’de otomobil sektörü oldukça zorlu günlerden geçiyor. Geçtiğimiz hafta zam yapılan sıfır kilometre otomobillerin fiyatına kısa bir süre içerisinde yeni bir zam daha yapılacak. Otomobil firmaları kur farkını fiyatlara yansıtmaya hazırlanırken bu zamlı yeni fiyat listelerinin en geç gelecek hafta başı ilan edilmesi bekleniyor. Yeni zamlar açıklanana kadar sıfır kilometre otomobil satın alacak olanlar ise zamsız fiyat avantajını kullanabilecekler.

OPEL CORSA TEKLİFİ YAPILDI!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenlere Opel firmasının en ucuz otomobili fırsat fiyatı ile teklif ediliyor. Buna göre Opel Corsa 641.900 TL fiyatla satılıyor. Bu fiyatı ödemeyi kabul edenler sıfır kilometre bir araç sahibi oluyorlar. Gelecek olan yeni zamlardan etkilenmemek için ise bu aracın kısa bir süre içerisinde satın alınması gerekiyor. İlerleyen günlerde bu otomobilin fiyatına en az 20 Bin TL zam uygulanması bekleniyor.

KREDİ İMKANI SAĞLANIYOR!

Opel Corsa model sıfır kilometre araç alacaklara sağlanan avantajlı fiyatın yanında bir de kredi imkanı sunuluyor. Opel firması tarafından yapılan açıklamaya göre müşterilere 12 ay vadeli 100.000 TL kredi verilecek. Bu kredinin aylık faiz oranı ise yüzde 1,99 olarak açıklandı. Bankaların taşıt kredisi faizleri ile karşılaştırma yapıldığında bu kredi oldukça uygun maliyetli şeklinde değerlendirme yapılabilir.

OPEL CORSA'NIN FİYAT LİSTESİNDE YER ALAN GÜNCEL FİYATLAR

Opel Corsa’nın Türkiye piyasasında 4 farklı donanım seçeneği bulunuyor. En alt seviye donanımının satış fiyatı 641.900 TL olarak açıklandı. Edition donanımı için 735.900 TL, Elegance donanımı için 773.900 TL ve Ultimate donanımı için de 864.900 TL fiyat açıklandı.