Ziraat Bankası 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvuru ekranı açıldı

Yüksek tutarda nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası yeni ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. 100 bin lira limitli kredi desteği sunuluyor.
Ziraat Bankası 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvuru ekranı açıldı

Kredi çekmek isteyen ancak yüksek tutarda borç para ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi paketinde kredi limiti 100 bin liraya yükseltilirken internetten kredi başvurusu yapılmasına yönelik kolaylıkta sağlandı. 

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası kredi paketleri ile müşterilerine nakit para desteği sunarken ihtiyaç kredisi paketinde ise kredi limiti arttırıldı. Enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş nedeni ile pek çok ürüne zam yağmuru yaşanırken eskiden olduğu gibi 20 ya da 50 bin liralık kredi limitleri de artık yetersiz kalmaya başlamıştı. 

ZİRAAT BANKASI 100 BİN TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT ÖDEMESİ KAÇ TL, NE KADAR?

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen müşterileri için Ziraat Bankası kredi limitini 100 bin liraya yükseltirken ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 1,94 olarak revize edildi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından yapılan yasal düzenleme nedeni ile ne yazık ki 100 bin TL ve üzeri kredi paketinde en fazla 12 ay vadeli kredi çekilebiliyor. 

Ziraat Bankası 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvuru ekranı açıldı

Bu nedenle ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilerin 100 bin liralık kredi paketinde ödeyecekleri en düşük aylık taksit tutarı 9 bin 704,59 TL olarak gerçekleşecek. 12 ay vadeli kredi paketinde toplam kredi geri ödemesi ise 116 bin 448 TL olarak gerçekleşecek. Yani 100 bin liralık kredide ödenecek olan toplam faiz yükü vade kısa olduğu için sadece 16 bin 448 TL olarak gerçekleşecek. 

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Kredi çekmek istiyorum diyen kişiler için tüm Ziraat Bankası şubeleri üzerinden şahsen başvuru kabul edilirken aynı zamanda Ziraat Bankası mobil şube uygulaması ve Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredi başvuru formu dolduruluyor.