Ziraat Bankası 120 ay vadeli destek kredisi için başvuru ekranını açtı!

KOSGEB destekli kredi paketi açıklayan Ziraat Bankası beklenen başvuru ekranını açtı. Ziraat Bankası destek kredisi için başvuru ekranı açıldı.
Ziraat Bankası 120 ay vadeli destek kredisi için başvuru ekranını açtı!

Ziraat Bankası 120 ay vadeli destek kredisi için başvuru ekranını açtı! Bankaların destek kredisi paketleri yakından takip edilmeye devam ederken Ziraat Bankası tarafından KOSGEB destekli çok sayıda yeni kredi paketi için başvuru ekranı açıldı. Bu kredi paketlerinden biri de 

 

 

İşletme Giderleri Destek Paketi – Her sektörden KOBİ ve KOBİ Dışı firmaların işletme finansmanı ihtiyaçları kapsamında, ilk 6 ay ödemesiz toplam 24 ay vadeli kredi desteği sunulmaktadır.

Döviz Kazandırıcı Faaliyetleri Destek Paketi – İhracatçı firmalar ile döviz kazandırıcı hizmetler sektöründe faaliyette bulunan firmaların ihracat taahhüdü karşılığı kullanabileceği, ilk 6 ay ödemesiz toplam 24 ay vadeli kredi desteği sunulmaktadır.

Yatırım-Proje Finansmanı Destek Paketi – İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile ihracatçı firmalar başta olmak üzere, her sektörden KOBİ ve KOBİ Dışı müşterilerimizin yapacakları yatırım harcamaları ve buna bağlı işletme finansmanı ihtiyaçları için kredi desteği sunulmaktadır. Yatırım kredilerinde ilk 24 ay ödemesiz toplam 120 ay, işletme kredilerinde ise ilk 6 ay ödemesiz toplam 36 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir.

İmalat Sanayii Destek Paketi – İmalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ ve KOBİ Dışı firmaların yapacakları yatırım harcamaları ve buna bağlı işletme finansmanı ihtiyaçları için kredi desteği sunulmaktadır. Yatırım kredilerinde ilk 24 ay ödemesiz toplam 120 ay, işletme kredilerinde ise ilk 6 ay ödemesiz toplam 48 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir.

Ziraat Bankası 120 ay vadeli destek kredisi için başvuru ekranını açtı!

Yeni Evim Programı-İnşaat Destek Paketi – Yeni Evim Programı kapsamında yapacağı konut inşaatı için Bankamız ile garantörlük sözleşmesi imzalayan KOBİ ve KOBİ Dışı inşaat firmalarının işletme finansmanı ihtiyaçlarına yönelik kredi desteği sunulmaktadır. İlk 12 ay ödemesiz toplam 36 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir.

Konut İnşaatı Destek Paketi – İnşaat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ vasıflı firmaların işletme finansmanı ihtiyaçlarına yönelik kredi desteği sunulmaktadır. İlk 12 ay ödemesiz toplam 36 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir.

Kredi paketlerinde ilgili şartları taşıyan kişiler için başvuru işlemleri başlamış oldu. Başvuru onayı alan kişiler kredi çekebilecekler.