Ziraat Bankası emeklilerin hesaplarına 25 Bin TL yatırıyor!

Ziraat Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyasındaki son güncellenme açıklandı. Banka bu kapsamda emeklilere çok cazip bir teklif yapıyor. Teklifi kabul eden emeklilerin hesaplarına ise 25 Bin TL ödeme yapılıyor.
Ziraat Bankası emeklilerin hesaplarına 25 Bin TL yatırıyor!

Emeklilere bankalar oldukça özel imkanlar sağlayabiliyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları kapsamında bankalar emeklilere nakit ödemeler yapıyor. Bu nakit ödemeler de emeklilerin zor durumda olan bütçelerine çok önemli katkılar sunuyor. Ziraat Bankası emekli kampanyası için özel bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre emeklilerin hesaplarına Ziraat Bankası 25 Bin TL para yatıracak. Ancak bunun için önce Ziraat Bankası'nın teklifinin kabul edilmesi gerekiyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI ZİRAAT BANKASI OCAK 2023!

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasına dair ayrıntılar güncelleyerek açıkladı. Buna göre emeklilerin maaş promosyonu alabilmeleri için önce SGK'dan aldıkları maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları gerekiyor. Bu işlemin başarı ile tamamlanmasının ardından Ziraat Bankası ile müşteri maaş promosyonu sözleşmesi yapıyorlar. Bu sözleşmede müşteri Ziraat Bankası'na emekli maaşını 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. Bu sözden cayılması durumunda ise herhangi bir ceza ile karşılaşılmıyor. 

Ziraat Bankası ile maaş promosyonu konusunda anlaşma sağlayan emeklilere mevcut tarife üzerinden promosyon ödemesi yapılıyor. Ziraat Bankası şu anda emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olan emeklilere 3.000 TL, emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emeklilere 3.500 TL, emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.5000 TL, emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Ziraat Bankası'ndan bir emekli müşteri en az 3.000 TL ve en fazla da 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi alabiliyor. 

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLİYOR

Ziraat Bankası'nın emekli kampanyası kapsamında maaş promosyonuna ek olarak müşterilere bir de 20 Bin TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Müşteriler talep etmeleri halinde hemen bu ihtiyaç kredisini çekebiliyorlar. Böylece emekli maaş promosyonu anlaşması yapan emeklinin banka hesabına Ziraat Bankası 5.000 TL maaş promosyonunun üzerine 20.000 TL de ihtiyaç kredisi ödemesi yapıyor ve toplamda hesaba 25 Bin TL para yatıyor.

Ziraat Bankası emeklilerin hesaplarına 25 Bin TL yatırıyor!

Ziraat Bankası'ndan 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan emeklilere aylık yüzde 1,79 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu kullanılan kredinin taksiti ise 815 TL oluyor.