Ziraat Bankası finansman desteği! 25.000 TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

İhtiyaç kredisi çekmek için karar alanlar Ziraat Bankası üzerinden bu finansman desteğini temin etmeleri halinde hangi maliyetlerle karşılaşacaklarını araştırıyorlar. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde kaç?
Ziraat Bankası finansman desteği! 25.000 TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

Türkiye’de vatandaşların nakit sıkışıklığı sorunları oldukça yüksek bir seviyeye ulaştı. İnsanlar bütçelerini çevirebilmek için bile ek nakit girişlerine ihtiyaç duyuyorlar. İhtiyaç kredisi çekerek finansal sorunlarına çare arayanlar ise önce kredi maliyetlerini araştırıyorlar. Uygun maliyetle ihtiyaç kredisi arayanlar böylece tasarruf imkanı buluyorlar. Ziraat Bankası tarafından müşterilere düşük faizle ihtiyaç kredisi verilmeye devam ediliyor.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ DESTEĞİ!

Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi kullanılması halinde karşılaşılan maliyetler oldukça merak ediliyor. Kamu bankası olmanın avantajı ile müşterilerine finansman desteği sağlayan Ziraat Bankası son dönemlerde yoğun bir kredi talebi almaya başladı. Bu talepleri değerlendiren Ziraat Bankası müşterilerin kredi skorlarının çok olumsuz olmaması durumunda bu kredi taleplerini onaylıyor.

KREDİ FAİZİ BELLİ OLDU!

Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisi faizi aylık yüzde 1,94 olarak açıklandı. Bu faizle ihtiyaç kredisi çekmek son dönemlerde bir avantaj haline geldi. Aynı kredi bir özel bankadan çekilse muhtemelen faiz oranı en iyi ihtimal yarı oranda yükselecek. Bundan dolayı Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası başlı başına bir fırsat oluyor.

VADE SÜRELERİ BELİRLENDİ

Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler bunu belirli bir vade sınırları içerisinde gerçekleştirebiliyorlar. Bu sınırlar da Ziraat Bankası tarafından değil BDDK tarafından belirleniyor. Bu kapsamda 50.000 TL üst limitli ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile verilebiliyor. Daha yüksek tutarlı bir ihtiyaç kredisi kullanılmak istenirse o zaman Ziraat Bankası en fazla 24 aya kadar vade süresi imanı verebiliyor.

KREDİ MALİYET HESAPLAMASI

ziraat.jpg

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler aylık yüzde 1,94 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya her ay 1.049 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi için müşteriler yıllık yüzde 33 oranında maliyeti karşılamayı kabul ediyorlar.