Ziraat Bankası milyonlara duyurdu 9 Ocak 2023'e kadar bunu yapanların kartına 250 TL para yatacak! Aman kaçırmayın

Türkiye'nin en çok müşterisi olan bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası bankamatik kartı olanlara yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankkart kampanyası ile 250 TL bank kart lira hediye edecek!
Ziraat Bankası milyonlara duyurdu 9 Ocak 2023'e kadar bunu yapanların kartına  250 TL para yatacak! Aman kaçırmayın

Ziraat Bankası milyonlara duyurdu 9 Ocak 2023'e kadar bunu yapanların kartına 250 TL para yatacak! Aman kaçırmayın... Yılbaşı öncesi vatandaşı alışveriş heyecanı sararken harcamalar da katlandı. Harcama yapan kişilere yeni destek ise Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Ziraat Bankası tarafından açıklanan yeni yıla özel kampanya ile Bank Kart sahiplerine 250 TL kazanma imkanı sunuldu. 

Cebinde Ziraat Bankası bankamatik kartı olan milyonları ilgilendiren kampanya "Yeni Yıl Alışverişlerinize Toplamda 250 TL Bankkart Lira" adı ile ilan edilirken 12 Aralık 2022 tarihi itibari ile başlayan kampanyanın son başvuru tarihi ise 9 Ocak 2023 olarak ilan edildi. İşte kampanyanın detayları ve 250 TL kazanmak isteyen kişilerin yapmaları gerekenler...

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA ARALIK 2022 KAMPANYASI DUYURULDU! 

Bankaların kart kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bu kampanyalardan birini de Ziraat Bankası başlattı. Yeni Yıl Alışverişlerinize Toplamda 250 TL Bankkart Lira adı ile başlatılan kampanyada yaklaşan yılbaşı öncesi alışveriş yapmak isteyen kişilere yapmış oldukları harcamalar üzerinden bankkart lira kazanma imkanı sunuldu. 

Ziraat Bankası milyonlara duyurdu 9 Ocak 2023'e kadar bunu yapanların kartına  250 TL para yatacak! Aman kaçırmayın

9 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Bankkart ile anlaşmalı giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstili, züccaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişe 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira kazanma imkanı sunulacak. 

ZİRAAT BANKASI BANKKART PARA PUAN NEREDE KULLANILIR, BEDAVA ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR?

Düzenlenen kampanya kapsamında bankamatik kartına bankkart lira kazanan kişiler bir sonraki alışverişlerinde anlaşmalı POS cihazları üzerinden bedava alışveriş yapmaya hak kazanacaklar. Yine anlaşmalı online alışveriş siteleri üzerinden de yapılan harcamalarda bank kart lira kullanılarak alışveriş yapılabilecek.

 Ancak ilk harcama yapılmadan önce düzenlenen kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Bunun için isteyen kişiler Bank Kart internet sitesi üzerinden ya da SMS ile başvuru yapılabilecek. SMS ile kampanyaya katılmak için YENİYIL yazıp 4757'ye SMS gönderilmesi yeterli olacak.