Ziraat Bankası promosyon son dakika: Emekli maaş promosyonu 2022 - 2023 güncellemesi için tarih verildi!

Milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu Ziraat Bankası promosyon güncellemesi için flaş habere emlak365.com sitesi olarak ulaştık! Emekli maaş promosyonu ne zaman yükselecek, yeni rakam kaç TL olacak?
Ziraat Bankası promosyon son dakika: Emekli maaş promosyonu 2022 - 2023 güncellemesi için tarih verildi!

Emeklilerin dört gözle beklemiş oldukları emekli maaş promosyonu konusunda son dakika haberine emlak365.com olarak ulaştık. Özel bankaların birbirleri ile kıyasıya büyük bir rekabet içerisine girdikleri, emekliye maaş promosyonu ödemesi rakamları konusunda zamların havada uçuştuğu bir ortamda kamu bankaları sessiz kalmaları nedeniyle eleştiri konusu olmuştu. 

Hatta devlet bankalarına Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından talimat verildiği, emekliye maaş promosyonu rakamlarını arttırmaları için baskı yapıldığı iddiaları da gündemde büyük yankı uyandırmıştı. Bizlerde emlak365.com tarafından sitemize gelen yoğun sorular üzerine banka yetkilileri ile temasta bulunduk. Banka şubesinden edindiğimiz bilgi ile promosyon tarihi ve rakamları hakkında detaylar şu şekilde... 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR 2022?

Türkiye'nin en büyük bankası olmasının yanı sıra kamu bankası olması nedeniyle de en çok emekli maaş müşterisi olan bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu için ödenen rakamları yenilememişti. Bankanın hali hazırda geçerli olan promosyon rakamları ile;

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,

1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,

2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere promosyon ödemesi yapılıyor. 

Ziraat Bankası promosyon son dakika: Emekli maaş promosyonu 2022 - 2023 güncellemesi için tarih verildi!

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON GÜNCELLEMESİ 2022 - 2023 NE ZAMAN?

Emekli maaş promosyonu için şubeye giderek yaptığımız görüşme ile adını vermek istemeyen banka görevlisi Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu için belirlenen takvim doğrultusunda güncellemenin olağanüstü bir karar alınmadığı takdirde 2023 yılının Mart ayında yapılacağını söyledi. 

Banka şubesinde sıra bekleyen çok sayıda emeklinin de aldıkları Mart ayı yanıtından sonra maaş taşıma başvurusu işlemlerini yapmış olduklarını gözlemledik. Şube yetkilisi promosyon konusunda kendilerine gelen net bir bilgi olmadığını ancak aldıkları duyumlara göre 10 bin TL gibi net bir rakam ödemesi beklediklerini söyledi. 

 EMEKLİYE EN ÇOK PROMOSYON VEREN BANKALAR AĞUSTOS -  EYLÜL 2022 HANGİLERİ?

Emekliye maaş promosyonu konusunda en yüksek rakamı sunan bankalar özel bankalar olurken QNB Finansbank, Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası gibi bankalar ek koşullar ile bu rakamı 10 bin liraya kadar çıkarmışlardı. 

 Özel bankalarda emekli tanıdığını getiren kişilere 2 bin 500 TL ödül para ödemesi ve fatura, kredi kartı gibi ek koşullarla bu rakamlar yükseltiliyordu. 

Emlak365.com özel haberidir. Aktif link verilmeden haberin bir bölümü ya da tamamı alıntılanamaz. Aktif link verilmeden kullanılması durumunda yasal haklarımız kullanılacaktır...