Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi! Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

Meral Akşener yaptığı açıklama ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı olmasını kabul etmediklerini belirterek masadan kalktıklarını duyurmuştu.
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi! Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi! Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Dün yapılan toplantı ile altılı masanın Cumhurbaşkanı adayının açıklanması bekleniyordu. Yapılan toplantı kapsamında Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının öne çıktığı, Meral Akşener'in ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ya da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adını masaya sürdüğü iddia edilmişti. 

Toplantıdan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan kalktığı ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığını veto ettiği öne sürülmüştü. 81 il genel başkanı ile olağanüstü yapılan toplantı sonrasında Meral Akşener beklenen açıklamasını bugün yaptı. Akşener son derece sert sözlere yer verdiği açıklamasında altılı masadan kalktığını duyurmuştu. 

ALTILI MASA DAĞILDI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ! 

Meral Akşener yaptığı açıklamasında "Dün 5 siyasi parti ortak aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını söylediler. Biz masaya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ismini beyan ettik.

Ancak önerimiz kabul görmedi. Anladık ki şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir. Biz İYİ Parti'yi bunun için kurmadık. Üzülerek söyleyerek geldiğimiz noktada Altılı Masa millet iradesini yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir. Bir noter masasına dönüşmüştür" diyerek altılı masadan kalktıklarını söyledi. 

Konu hakkında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından yapılan açıklamanın ardından ilk açıklamasını yaparak "Hiç meraklanmayın bütün taşlar yerine oturacak. Yolumuza devam ediyoruz" diyerek yollarına devam edeceklerini dile getirdi.