Düşler Vadisi Riva Projesi Tanıtımı Yapıldı, Riva Projesi Fiyatları Belli Oldu

Galatasaray Spor Kulübü ile Emlak Konut GYO işbirliği ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva Projesi için beklenen lansman toplantısı yapıldı.
Düşler Vadisi Riva Projesi Tanıtımı Yapıldı, Riva Projesi Fiyatları Belli Oldu

Galatasaray Spor Kulübü ile Emlak Konut GYO işbirliği ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva Projesi için beklenen lansman toplantısı yapıldı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray Riva Arazisi üzerinde gerçekleştirilecek olan Düşler Vadisi Riva Projesi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.



Yapılan toplantıya Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Kulübü Gayrimenkul Geliştirme AŞ Genel Müdürü Mehmet Akif Şener, sarı-kırmızılı futbol takımının teknik direktörü Fatih Terim, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş ile Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz katıldı.



Başkan Cengiz "Galatasaray Projeden Yüzde 80 Pay Alacak"



Tanıtım toplantısında açıklama yapan Galatasaray Başkanı Cengiz "Riva projesinde hem devletimiz hem de Galatasaray yararlanıyor. Onların payı yüzde 20, bizimki yüzde 80. Burası çok değerli bir arazi, müthiş bir yerleşim var. Yaptığımız ilk planda villa sayısı 840'lardaydı, bu sayı bin 500'e çıkartılmış durumda.



Biz burada Galatasaray İlkokulu'nun olmasını arzu ediyoruz. Bu konuda devlet olumlu yaklaşıyor. Galatasaray 13 branşta faaliyet gösteren bir kulüp, bin 500'e yakın sporcuyu eğitiyoruz. Bir ulusal görevi yerine getiriyoruz. Bu konuda devlet bazı noktalarda yardımcı oluyor. Riva'da bir arazimiz daha var. Orada kayıkhane yapmayı planlıyoruz. Kürekçilerimizin orada antrenman yaparak, olimpiyatlarda Türkiye'yi tanıtıp, madalya almasını istiyoruz." dedi.



Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz "2,8 Milyar Lira Yatırım Yapacağız"



Riva Projesini hayata geçirecek olan inşaat firması Yılmaz İnşaat'ın yöneti kurulu başkanı Hakan Yılmaz ise 2,8 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını söyleyerek "Tecrübemizi Riva'daki bu değerli arsaya taşıdık. Burada yükselecek proje bölgenin gelişmesinde örnek teşkil edecektir.



Arazinin yapısına uygun bir şekilde konumlandırdığımız villaları yatay bir şekilde tasarladık. Projemizde birçok sosyal alan ve tesisin yanı sıra birer adet okul ve cami olacak. Toplamda 2,8 milyar liralık bir yatırım yapacağız. Arazimiz bin 157 dönüm.



Büyük ilgi söz konusu ancak henüz satışlara başlamadık. Villa fiyatları 1 milyon 69 bin lira ile 5 milyon lira arasında değişiyor. Projemizde emeği geçen Emlak Konut, Galatasaray Kulübü ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"