Nidapark İstinye Vadi Etabı 60 Ay Vade Farksız Ödeme Ve 1 Yıl Taksit Erteleme İle Ön Satışa Çıktı

İstanbul'un önemli konut projelerinden olan Nidapark İstinye Projesinin Vadi etabı ön satışa çıktı. Cazip imkanlarla yapılan satışlara büyük bir talep olması bekleniyor.
Nidapark İstinye Vadi Etabı 60 Ay Vade Farksız Ödeme Ve 1 Yıl Taksit Erteleme İle Ön Satışa Çıktı

Son dönemlerde inşaat maliyetlerindeki artışlar nedeniyle yeni konut üretiminin durma noktasına gelmesi mevcut konut projelerine olan ilgiyi daha da arttırdı. Yeni konut inşaatlarının durması yapımı süren konutları diğerlerine göre ön plana çıkardı. İstanbul'un önemli konut projelerinden olan Nidapark İstinye'nin Vadi etabının ön satışa çıkarılması ise sektörde büyük bir heyecan yarattı.

NİDAPARK İSTİNYE VADİ ETABI ÖN SATIŞA ÇIKARILDI

Emlak Konut GYO güvencesi ile Tahincioğlu tarafından yapılan Nidapark İstinye'nin Vadi etabı ön satışa çıkarılarak talepler alınmaya başlandı. Sarıyer'in istinye mevkiinde Reşitpaşa Mahallesi'nde yapğılan dev konut projesi İstanbul'un yeni yaşam merkezlerinden birisi olacak. Nidapar İstinye Vadi ile konut sahibi olacak olanlar hem izole bir yaşamın hem de ana arterlere olan yakınlığın imkanlarından yararlanabilecekler.

Nidapark İstinye konut projesinde çeşitli büyüklüklerde toplam 538 konutun inşa edilip talep edenlere satılacağı bildirildi. Proje kapsamında 2+1, 3+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 konutlar yapılacak. Bu konutlar İstanbul'un yeni lüks konutları olarak şimdiden büyük bir hayranlık uyandırmayı başardı.

60 AY VADE FARKSIZ ÖDEME VE 1 YIL TAKSİT ERTELEME

Nidapark İstinye Vadi etabında satılacak olan konutlar için çok önemli imkanlar da sunulacak. Buna göre Emlak Konut GYO güvencesi bulunan projeden konut satın almak isteyenler 60 ay vade farksız ödeme fırsatını kullanabilecekler. Vade farkı olmadan yapılacak olan satışlar konut kredisi faizlerinin yüksek olduğu bir dönemde oldukça cazip bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Ayrıca Nidapark istinye Vadi etabından konut satın almak isteyenlere 1 yıl taksit öteleme imkanı da veriliyor. Ekonomik olarak kötü bir dönemden geçilirken 1 yıl taksit öteleme çok ciddi bir avantaj oldu.

Nidapark İstinye Vadi etabı için ön satış işlemleri başladı. Konut satın almak isteyenler ön satış için taleplerini firmaya bildirerek cazip imkanlarla hayallerini kurdukları evlerin satın alma işlemlerini başlatabiliyorlar.