Coordinat Bornova Nerede, Fiyatları Ne Kadar?

DRC Group tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan Coordinat Bornova oldukça büyük bir konut projesi olarak öne çıkıyor.
Coordinat Bornova Nerede, Fiyatları Ne Kadar?

DRC Group tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan Coordinat Bornova oldukça büyük bir konut projesi olarak öne çıkıyor.

Her bir blokun 8 kattan oluştuğu 2 blok üzerinde yükselecek olan Coordinat Bornova İzmir projesinde toplamda 500 dairenin satışı gerçekleştirilecek. Buna ek olarak projede 2350 metrekarelik alanda dükkanlara ayrılmış durumda. Konut yatırımı yapmak isteyen kişilere 5 yıl kira garantisi verilen projede aynı zamanda site aidatı alınmayacak olması da büyük bir artı olarak öne çıkıyor. Peki, Coordinat Bornova nerede ve Coordinat Bornova fiyatları ne kadar?



Coordinat Bornova Nerede?


İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan Coordinat Bornova uygun lokasyonu ile de öne çıkmayı başarıyor. Alışveriş merkezleri ve metro istasyonlarına olan yakınlığı ile dikkat çeken projenin yakın çevresinde de sağlık kuruluşları bulunuyor. Yine projenin bir bölümünün dükkanlara ayrılmış olması da zaten hemen ayağınızın altında pek çok markanını yer almasını sağlayacak anlamına geliyor. Yaklaşık 9,5 yılda kendisini amorti edecek olan Coordinat Bornova yorum ve değerlendirmelerden 5 yıldız almayı başaracak gibi görünüyor.



Coordinat Bornova Fiyatları Ne Kadar?


Coordinat Bornova fiyat seçenekleri seçilen daire tipine göre belirlenmektedir. Projede yer alan en küçük daire 1+0 daire tipi olmakla beraber bu dairelerin tümü tek bir blokta yer almaktadır. B Blokta yer alacak olan toplam 374 adet daire 5 yıl kira garantisi ile satışa sunulmaktadır. Yine bu dairelerin tümü full eşyalı olarak satışa sunulmakta olup Coordinat Bornova fiyatları olarak 184 bin lira uygulanmaktadır.


Coordinat Bornova 1+1 daire seçeneklerinin tamamı A Blok üzerinde yer almakta olup 108 adet daire satışa sunulmaktadır. Bu dairelerde yine 5 yıllık kira garantisi ile satışa sunulmakta olup satış fiyatı olarak 298 bin liradan başlamaktadır. Coordinat Bornova 2+1 dairelerin satış fiyatları ise 590 liradan başlamakta olup 18 adet daire yine full eşyalı olarak satışa sunulmaktadır. Her yıl % 7 kira artışı ile satışa sunulan dairelerin tümünde 5 yıl kira garantisi verilmektedir. Projede yer alan dairelerin tamamında site aidatı ödenmeyecek olması da büyük bir avantaj olarak gösteriliyor.