Folkart İncity İzmir Nerede?

Şehrin merkezinde doğal güzellikleri ayağınıza taşıyan Folkart İncity İzmir projesi sahip olduğu lokasyon sayesinde de öne çıkmayı başarıyor.
Folkart İncity İzmir Nerede?

Şehrin merkezinde doğal güzellikleri ayağınıza taşıyan Folkart İncity İzmir projesi sahip olduğu lokasyon sayesinde de öne çıkmayı başarıyor.

İzmir konut projeleri arasında farklı mimarisi ile dikkat çeken projede yüzde 72 gibi çok büyük bir alan yeşil alanlara ayrılıyor. Peki, Folkart İncity İzmir nerede yer alıyor?

Folkart İncity Nerede?

Tertemiz bir havada mis gibi çiçek kokuları arasında yaşamayı vadeden Folkart İncity İzmir projesi şehrin içinde yer alan konumu ile öne çıkıyor. Bornova Yeni Kent Bölgesinde yer alan proje Ankara Caddesi ve yeni metro hattının tam ortasında bulunuyor. Yakın çevresinde Mektebim Koleji ve Uğur Koleji gibi çok sayıda eğitim kurumu yer alan proje aynı zamanda alışveriş merkezine de komşu bir konuma sahip. Yani Folkart İncity yaşamın her parçasına yakın olan son derece özel bir konuma sahip.

Folkart İncity İzmir Fiyat Listesi

Projeden daire almak isteyen kişilere özel olarak lansman fiyatları ile son derece cazip koşullar sunuluyor. Projede 1+0 daire, 1+1 daire, 2+1 daire, 3+1 daire ve 4+1 daire olmak üzere 5 farklı daire tipi seçeneği bulunuyor. Folkart İncity fiyat seçeneklerinde en düşük daire fiyatı 1+0 daireler için uygulanan 250 bin lira olurken 1+1 daireler ise 337 bin liradan satılıyor. 2+1 daire fiyatı 554 bin lira, 3+1 daire fiyatı 843 bin lira ve 4+1 daire fiyatı ise 1 milyon 319 bin lira.

Banka kredisi kullanmak isteyen kişilere sadece yüzde 20 peşinatla satış yapan firma bankalardan konut kredisi kullanmak istemeyen müşterilerine yönelik olarak ise kısa vadeli ve düşük faizli kredi kullanma fırsatı da sağlıyor. Metro istasyonunun hemen dibinde yer alması ve şehrin merkezinde pek çok önemli noktaya kolay ulaşım imkanı sağlaması Folkart İncity İzmir projesinin yatırım içinde son derece uygun olmasını destekliyor. Proje tamamlandığı anda şu anda talep edilen daire fiyatlarının en az yüzde 10 oranında artmasına kesin gözü ile bakılırken Folkart İncity İzmir teslim tarihi olarak ise 2019 yılının Eylül ayı açıklanıyor.