Garden Liva Özkon İnşaat Ayrancılar

Garden Liva Ayrancılar eşsiz mimarisi, şık tasarımı, lüks konfor özellikleri ile hayatı şehrin içinde yaşamak isteyenlere hitap ediyor.
Garden Liva Özkon İnşaat Ayrancılar

Garden Liva Ayrancılar eşsiz mimarisi, şık tasarımı, lüks konfor özellikleri ile hayatı şehrin içinde yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

İzmir'in en güçlü inşaat markaları arasında yer alan Özkon İnşaat tarafından temelleri atılan Garden Liva tüm ihtişamı ile yükselmeye devam ediyor. Son derece özel bir mimariye sahip olan Garden Liva şimdiden yoğun ilgi görmeye devam ederken satış fiyatları da sürekli olarak güncelleniyor.



Garden Liva Nerede?


Garden Liva İzmir'in Torbalı ilçesinde gerçekleştiriliyor. Garden Liva Ayrancılar Mahallesi sınırları içerisinde yer alırken lokasyon açısından da oldukça önemli bir konuma sahip bulunuyor. Ayrancılar Mahallesinin hemen girişinde yer alan proje İzbana sadece 7 dakikalık konumu ile dikkat çekiyor. Hemen cadde üzerinden yer alan konumu ile toplu taşıma araçlarının önünden geçtiği proje aynı zamanda İzmir Adnan Menderes Havalimanına 20 dakika, Konak'a ise 37 dakikalık mesafesi ile beğeni toplamayı başarıyor.



Garden Liva Fiyat Listesi


Toplamda 24 bin metrekarelik dev bir alana inşa edilen projede 5 blok üzerinde 204 konut üretiliyor. Bu konutlardan 4 tanesi villa olarak tasarlanırken en küçük daireler 1+1 daire olarak planlanıyor. Yine projede isteyen kişilere yönelik olarak 2+1 daireler, 3+1 daireler ve 4+1 daireler de satılıyor. Projede yer alan tüm daireler en iyi şekilde güneş ışığını alacak şekilde tasarlanırken teraslı 2+1 daireler ve dubleks daireler içinde seçenekler sunuluyor.


Projede yer alan en düşük fiyatlı daire 1+1 daireler için talep edilen 189 lira olurken bu dairelerin fiyatları 299 bin liraya kadar çıkıyor. Garden Liva İzmir 2+1 daire satış fiyatı olarak ise 239 bin lira talep edilirken yine bu dairelerin fiyatları da 349 bin liraya kadar çıkıyor. Garden Liva 3+1 daire fiyatı ise 300 bin liradan başlarken 600 bin liraya kadar yükseliyor. Garden Liva 4+1 daireler için uygulanan en düşük fiyat 399 bin lira, en yüksek fiyat ise 469 bin lira oluyor.