Yenitepe İzmir Konutları İçin Fırsat Devam Ediyor

İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan ve toplamda 55 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak olan Yenitepe İzmir projesi için son fırsatlar devam ediyor.
Yenitepe İzmir Konutları İçin Fırsat Devam Ediyor

İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan ve toplamda 55 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak olan Yenitepe İzmir projesi için son fırsatlar devam ediyor.

Projede satışa sunulan 1533 konut büyük bir hızla satılmaya devam edilirken kalan son konutlar içinde oldukça cazip fiyat seçenekleri ve ödeme kolaylıkları sunuluyor. Yatırımlık proje arayan kişiler için kaçırmamaları gereken büyük bir fırsat anlamına gelen kampanya ile kısa süreli fırsatlardan yararlanmanıza olanak sağlanıyor.



Yenitepe İzmir Nerede?



Yeni yapılan İzmir Fuar alanına komşu olan Yenitepe İzmir projesi ilçe sınırları dikkate alındığında Karabağlar ilçe sınırları içerisinde yer alıyor. Projenin yakın çevresinde çok sayıda devlet ve özel okul yer alırken aynı zamanda İzmir çevre yolu, iş merkezleri ve alışveriş merkezleri de bulunuyor. Bu sayede yatırımcılar içinde oldukça uygun bir seçenek sunan projede kalan son daireler için hem fiyatlandırmalarda hem de ödemelerde kolaylık sağlanıyor.



Yenitepe İzmir Fiyat Listesi



Yenitepe İzmir satış fiyatları içinde emsal projeler ile kıyaslandığında çok daha uygun seviyelerde yer alıyor. Projede en küçük daire tipi 1+1 daire olurken 2+1 daireler, 3+1 daireler ve 4+1 daireler de daire seçenekleri arasında yer alıyor. Projede satışa sunulan 1+1 daireler için en düşük fiyat 156 bin lira olurken seçilen daireye bağlı olarak fiyatlar yükseliyor. Projede yer alan 2+1 daire tipi için başlangıç fiyatı olarak 256 bin lira talep edilirken 3+1 daire fiyatları ise 363 bin lira seviyesinden başlıyor.



İzmir kentsel dönüşüm projeleri arasında en önemlilerinden biri olan proje Karabağlar ilçesinde yer alırken projenin uygun ulaşım konumu ve cazip lokasyonu ile tercih ediliyor. Projede yer alan 1533 adet konut toplamda 20 blok üzerinde yükselecek. Dairelerin yanı sıra aynı zamanda projede dükkan olarak tasarlanan 25 adet ticari birimde yer alıyor. Bu sayede sitenin hareketliliği sağlanıyor ve projede oldukça geniş tutulan bir peyzaj alanı da bulunuyor. Sitenin etrafında yürüyüş parkurları, içerisinde çocuk oyun alanları, spor tesisleri gibi pek çok artı özellikte bulunuyor.