Babacan Holding Projeleri İçin Yüzde 20 İndirim Müjdesi Geldi

Türkiye'nin önde gelen konut üreticilerinden biri olan Babacan Holding inşaat sektörünün düzenlemiş olduğu konutta yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı.
Babacan Holding Projeleri İçin Yüzde 20 İndirim Müjdesi Geldi

Türkiye'nin önde gelen konut üreticilerinden biri olan Babacan Holding inşaat sektörünün düzenlemiş olduğu konutta yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı.

Babacan Holding tarafından üretilen Babacan Premium konut projesi, Babacan Port Royal konut projesi, Babacan Palace konut projesi ve Babacan Central konut projesi için indirim kararı aldı.

Babacan Premium Konut Projesi 241 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Satışta

Metro ve metrobüs duraklarına komşu olan Babacan Premium fiyat açısından da şu anda yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Yine düzenlenen konutta seferberlik projesine özel olarak konut satışlarında peşinatta yüzde 5 seviyesine çekiliyor. Babacan Premium nerede diye merak edenler için ise proje İstanbul'da Beylikdüzü'nde E-5 üzerinde yer alıyor.

Babacan Port Royal Konut Projesi 274 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Satışta

Konutta KDV indirimi ile beraber KDV dahil 274 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Babacan Port Royal satılık daireler için yüzde 20 fiyat indirimi yapıyor. Babacan Port Royal fiyat listesinde en düşük daire fiyatı ise 274 bin lira olarak uygulanıyor. Proje Atatürk Havalimanı karşısında bulunuyor.

Babacan Palace Konut Projesi

Beylikdüzü konut projeleri arasında yer alan proje Babacan Holding tarafından "Beylikdüzü'nün en lüks konut projesi" sloganı ile satışa sunuldu. Kira garantili ve hemen teslim konut projeleri arasında kendisine yer bulan proje konutta indirim kampanyası kapsamında yüzde 20 fiyat indirimi ile yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Babacan Central Konut Projesi

Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan Babacan Central konut projesi 746 adet konut ve 54 adet ticari üniteye ev sahipliği yapacak. Şu anda lansman dönemi devam eden projede lansman fiyatlarına özel olarak yüzde 20 indirim fırsatı da bulunuyor.

Emlak haberleri, TOKİ satış duyuruları, konut projeleri, kentsel dönüşüm, konut kredisi ve ekonomi haberleri için emlak365.com sitemizi takip edebilir, mobil uygulamalarımızı indirerek anlık bildirimlerle haberlerimizi daha kolay takip edebilirsiniz.

Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ