Epic Games ücretsiz oyunlar SIZDIRILDI! Bu hafta boyunca BEDAVA

Epic Games ücretsiz oyunlar listesi için beklenen Kasım ayı duyurusu geldi.
Epic Games ücretsiz oyunlar SIZDIRILDI! Bu hafta boyunca BEDAVA

Epic Games ücretsiz oyunlar SIZDIRILDI! Bu hafta boyunca BEDAVA - Kullanıcılarına yönelik olarak yapmış olduğu kampanyalar ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran Epic Games Kasım ayının beklenen ilk sürprizini açıkladı.

Yüksek fiyatlı oyunlar cepleri yakarken Epic Games düzenlediği sürpriz kampanyalar ile belirli oyunları üyelerine ücretsiz sunmaya başlamıştı. Yapılan açıklamada bu haftanın bedava oyunu belli olurken hafta sonuna kadar indirme yapan kişiler 25 TL ödeme yapmak yerine bedava oyuna sahip olma fırsatı elde edecekler.

EPİC GAMES BU HAFTA HANGİ OYUN BEDAVA OLDU?

Bugün yani 2 Kasım 2023 Perşembe günü saat 18:00 itibari ile 25 TL değerindeki Turnip Boy Commits Tax Evasion oyunu ücretsiz olarak indirilebilecek. Yine Steam değeri 159 TL olan F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch oyunu da bedava olarak alınabilecek.

bedava-oyun.jpg

Oyuncuları diesel punk bir evrene davet eden oyunda şehirde fırtınalar estiren dişli tavşan bu sefer adalet için eski mekanik yumruğunu bir kere daha kuşanıyor. Oyunseverleri de kendisi ile beraber bu yolculuğa davet eden tavşan bir kere daha ne kadar dişli olduğunu gösteriyor.

Bu iki oyunda 9 Kasım 2023 Perşembe günü saat 18:00'e kadar ücretsiz olarak indirilebilecek. Kitaplığına bu iki oyunu yükleyen kişiler bedavaya oyun sahibi olacak. 9 Kasım 2023 saat 18:00 itibari ile ise bu oyunlar yerlerini her zaman olduğu gibi yeni oyunlara bırakacaklar.

Genel Yayın Yönetmeni