Kılınızı kıpırdatmadan mail gönderin! iPhone kullanıcıları için hiç bir telefonda olmayan yeni özellik

Dünyanın dev teknoloji markası Apple'ın telefon modeli iPhone her yeni günde şaşırtmaya devam ediyor. Güncellemeler geldi. iPhone'un yeni özellikleri pes dedirtti.
Kılınızı kıpırdatmadan mail gönderin! iPhone kullanıcıları için hiç bir telefonda olmayan yeni özellik

Dünya genelindeki sanayi ve teknoloji çağı gereğince zamanın insanlar için ne kadar önemli olduğunu bilen ve ona uygun çağa göre yenilik yapan iPhone markası bu kez yine şaşırttı.

iphone-x-kullanici-yorumlari.jpg

Kılınızı kıpırdatmadan mail gönderin! iPhone kullanıcıları için hiç bir telefonda olmayan yeni özellik- İPhone'un İOS 17 yeni sürümünün özellikleri Apple'ın resi web adresi üzerinden duyuruldu. Duyurularda dikkat çeken özellikler arasında "NameDrop ile numara değiş tokuşu" yer aldı. Bu özellik ile hiç bir efor sarfetmeden yakınınızdaki iphone kullanıcılarına telefon numaralarını veya mail adreslerini aynı anda seçebiliyor, Kişi Posteri’nizle birlikte anında gönderebiliyorsunuz. Bu özellik ile birlikte bir çok özellik sitede yer aldı. İşte İOS 17'nin yeniliklerinden bazıları:

"Aradığınız kişinin ekranındaki görünümünüzü özelleştirin" özelliği sayesinde sizi arayan kimliklere çizimli görünüm oluşturabiliyorsunuz.

cag.jpg

SMS BÖLÜMÜNDE YENİLİK

Güncel SMS bölümü olan iMessage uygulamalarını tek bir yerde toplayabiliyorsunuz. Yeni artı düğmesine dokunarak fotoğraf, sesli mesaj ve konum gibi en sık gönderdiğiniz şeyleri bir arada görüntüleyin. Diğer iMessage uygulamalarınızı görüntülemek için ekranı yukarı kaydırın.

Ayrıca bunun yanında sevdikleriniz güvenle ulaştığınızı bilmesi için Durum Denetleme özelliği gideceğiniz yere, örneğin evinize vardığınızda arkadaşınıza veya ailenizden birine bildirim gönderiyor.

sflkfsd.jpg

WHATSAPP BENZERİ ÖZELLİK

Dünyanın bir çok ülkesinde online kullanılan sohbet platformu whatsapp'ta bulunan kişisinin cümlesine yönelik mesaj seçme özelliği İOS 17'de de başladı. Apple'dan yapılan açıklamada şu şekilde ifade edildi:

Kaldığınız yeri gösteren yeni bir ok simgesi sayesinde*, bir sohbette görmediğiniz ilk mesaja gidebiliyorsunuz. Üstelik şimdi herhangi bir mesajı sağa kaydırarak yanıtlayabiliyorsunuz.

iflsre.jpg

Ayrıca son olarak Arama filtreleri bölümü özgünleştirildi. Filtreleri birleştirerek sonuçları hızlıca daraltın ve aradığınız mesajı hemen bulmanın kolaylığı sağlandı.

İOS 17'nin diğer tüm yani özelliklerine Apple'ın resmi web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.