Emeklilere 4.000 TL Karşılıksız Nakit Desteği! İNG Bank Kampanya Şartlarını Açıkladı!

İNG bank tarafından açıklanan yeni emekli kampanyası ile emeklilere karşılıksız 4.000 TL ödeme yapılıyor. Emekliler İNG Bank'tan 4.000 TL ödemeyi hangi koşullarda alıp kullanabiliyorlar?
Emeklilere 4.000 TL Karşılıksız Nakit Desteği! İNG Bank Kampanya Şartlarını Açıkladı!

Türkiye'de bankacılık sektörü için son dönemlerde emekli müşteriler çok hayati bir önem kazanmaya başladı. Finansal sorunlar nedeniyle bankacılık hizmetlerinde insanların imkanları sınırlanırken bankalar bu kriz ortamında ayakta kalma formülünü emeklilerde buldular. Emeklileri maaş müşterisi olmaya ikna etmeye çalışan bankalar bu şekilde ek finansal ürünlerin kullandırımı ile işlem hacimlerini yükseltmeyi amaçlıyorlar. Türkiye'de 13 milyonun üzerinde emeklinin olması ise bankaların iştahını ayrıca kabartıyor.

İNG BANK EMEKLİ KAMPANYASI

İNG Bank da son günlerde emekli kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Emeklilere tüm imkanları sonuna kadar açan İNG Bank ciddi miktarlarda karşılıksız ödeme yapmayı taahhüt ediyor. Maaşlarını İNG Bank'a taşıyan emekliler bu avantajlardan yararlanmaya başlıyorlar.

Maaşını İNG Bank'a taşıyan emekli müşterilere banka tarafından ilk olarak maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bu imkandan yararlanabilmek için emeklilerin tek yapmaları gereken ise maaşlarını 3 yıl boyunca bir başka finans kuruluşuna taşımayacağına dair söz vermekten ibaret. Bunu yapan emeklilere belirli sınırlar içerisinde maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor.

ING Bank'ın açıkladığı kampanyaya göre emekli maaşları 1.500 TL'ye kadar olan müşterilere 1.850 TL, emekli maaşları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emeklilere 2.300 TL, emekli maaşları 2.500 TL üzerinde olan emeklilere 2.750 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bu ödemeler maaşın İNG Bank'a taşınmasının ardından ilk maaş ödemesinin yapılmasının ardından müşterilere ödeniyor.

İNG Bank'ın emeklilere sağladığı imkanlar bitmiyor. Emekli yakınlarını getiren müşterilere 250 TL de nakit hediye veriliyor. Bu şekilde 5 kişiyi İNG Bank'a getirip maaş müşterisi olmalarına aracılık eden emekli müşteriler karşılıksız olarak 1.250 TL alabiliyorlar. Maaş promosyoınu ile birleştiğinde ise bir emekli müşteri İNG Bank'tan toplam 4.000 TL ödeme alma şansına sahip oluyor. Üstelik bu ödemeler tamamen karşılıksız olduğu için iade, faiz gibi maliyetler de sözkonusu dahi olmuyor.

İNG Bank'ın sağladığı bir diğer imkan ise meklilere özel faizle ihtiyaç kredisi imkanı tanıması olarak duyuruldu. Bu kapsamda şu anda emekliler aylık yüzde 2,09 faizle İNG Bank'tan ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

Emlak365.com