TOKİ kiranın bile yarısına aylık 4 bin 730 TL taksitle 2+1 sıfır daire sahibi yapıyor

Kira öder gibi değil kiranın bile yarısına TOKİ bir kere daha alt gelir grubu vatandaşın yardımına koştu. Ev sahibi olmak istiyorum diyen kaçırmasın!
TOKİ kiranın bile yarısına aylık 4 bin 730 TL taksitle 2+1 sıfır daire sahibi yapıyor

TOKİ kiranın bile yarısına aylık 4 bin 730 TL taksitle 2+1 sıfır daire sahibi yapıyor - Ev sahibi olmak istiyorum diyenlere bekledikleri müjde TOKİ'den geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yeni duyurular peş peşe yayımlandı.

TOKİ tarafından yapılan açıklamada 23 ilde 132 konutun satışa sunulacağı ilan edildi. Yine satışı devam eden konutlar için peş peşe satış duyuruları ilan edilirken konutlar hakkında merak edilen detaylarda belli oldu. İşte o ilanlar...

TOKİ 26 İLDE KONUT SATIŞI YAPACAK! HANGİ İLLERDE UCUZ EV SATIŞI VAR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini 07-08 Şubat 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak. Alıcılar konutlara, %25 peşinat 72 ay vade ile iş yerlerine ise %15 peşinat 60 ay vade ile sahip olabilecek. Açık artırma, iş yerleri için 07 Şubat 2024 Çarşamba, konutlar için 08 Şubat 2024 Perşembe günlerinde saat 10.30'da yapılacak.

toki-konut-satisi.jpg

toki-konut-satisi.jpg

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Ankara (Kızılcahamam %25 Peşin-120 ay vade), Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Karsa, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat 72 ay vadeyle sahip olabilecek. Ayrıca, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerinde satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 15 peşinat ile 60 ay vadeyle alınabilecek.

TOKİ'DEN NASIL EV SAHİBİ OLUNUR?

TOKİ'nin satışa sunduğu evlerden satın almak isteyen kişilerin açık artırma için yapılan duyuruları takip ederek belirtilen tarihlerde başvuru yapmaları gerekmektedir. İhalede en yüksek teklif sahipleri hemen teslimli olarak satılan konutlara sahip olma imkanı elde etmektedir.

Genel Yayın Yönetmeni