Iğdır Merkez Karaağaç TOKİ Kura Sonuçları Açıklandı! 2+1 3+1 İsim Listesi Belli Oldu

TOKİ Iğdır Merkez Karaağaç mahallesi kura sonuçları belli oldu. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonrası 2+1 3+1 isim listesi belli oldu. İşte ayrıntılar.
Iğdır Merkez Karaağaç TOKİ Kura Sonuçları Açıklandı! 2+1 3+1 İsim Listesi Belli Oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, sosyal konut projelerine tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ tarafından gerçekleştirilen 50.000 Sosyal Konut projesi kapsamında, Iğdır Merkez Karaağaç Mahallesi'nde inşa edilen 134 konut için nefesler tutuldu.

TOKİ IĞDIR MERKEZ KARAAĞAÇ KURA SONUÇLARI VE İSİM LİSTESİ BELİRLENDİ!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından sürdürülen sosyal konut projelerine bir yenisi daha eklendi. Talep projesi olarak duyurulan TOKİ Iğdır Merkez Karaağaç projesi kapsamındaki konutlar 2+1 ve 3+1 konut tipinden oluşuyor. Aylık 1000 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmanın yolunu açan TOKİ, bugün konut belirleme kurasını gerçekleştiriyor.

TOKİ Iğdır Merkez Karaağaç kurası TOKİ binasında noter huzurunda gerçekleştiriliyor. Kura çekimine izleyici kabul edilmezken, adaylar kurayı TOKİ'nin sosyal medya hesapları ( Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden canlı olarak takip edebilecekler.

Iğdır TOKİ kura sonuçları, kura çekiminin tamamlanması ardından TOKİ GOV TR üzerinden yayınlanıyor. TOKİ kura sonucu isim listesini paylaştığında haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

Iğdır Merkez Karaağaç TOKİ Kura Sonuçları Açıklandı! 2+1 3+1 İsim Listesi Belli Oldu

TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek için TOKİ GOV TR adresine girdikten sonra ' Kura Sonuç Sorgulama ' bölümüne tıklanarak TC kimlik numarasını girdiğinizde ev sahibi olup olmadığınızı ya da konutunuzun niteliğini öğrenebilirsiniz.

Konut belirleme kurası ile konutu belli olan hak sahipleri, 21 Mart - 01 Nisan 2021 tarihleri arasında Halk Bankası'nı Iğdır Şubesi'nde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar. 2+1 nitelikli konutlar için yüzde 12 peşinat bedeli için 180 ay vade; yüzde 20 peşinat bedeli için 240 ay vade olmak üzere,

3+1 nitelikli konutlar için yüzde 10 peşinat için 120 ay vade; yüzde 20 peşinat bedeli için 180 ay vade ile taksitlendirilme yapılacak ve peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecek.