İzmir Kemalpaşa Çambel TOKİ kura sonuçları belirlendi! 2+1 3+1 İsim listesi sonuç sorgulama ekranı!

İzmir Kemalpaşa Çambel'de TOKİ kura sonuçları belli oldu. Noter huzurunda yapılan kura sonucunda 2+1 3+1 isim listesi belirlendi.
İzmir Kemalpaşa Çambel TOKİ kura sonuçları belirlendi! 2+1 3+1 İsim listesi sonuç sorgulama ekranı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşları uygun fiyatlı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren TOKİ, İzmir ili, Kemalpaşa ilçesi, Çambel mevkii 2. ve 3. etap konut projesi kapsamında aldığı başvuruları bugün sonuçlandırıyor. 22 Nisan 2022 tarihinde yapılan kura çekimi ile söz konusu daireler ilk sahiplerini buldu.

TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura sonuçları 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir Kemalpaşa Çambel Mevki 2. ve 3. etap projeleri kapsamında üretilen 287 adet konut satışa çıkarılmıştı. Bu konutlardan 221 adedi 2+1, 66 adedi ise 3+1 niteliğe sahip. Başvuru süreci geçtiğimiz haftalarda tamamlanan proje için 2000 TL başvuru bedelini yatıran kişiler kuraya katılmaya hak kazandı.

TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kurası, bugün TOKİ hizmet binasında seyircisiz olarak çekildi. Kura çekimi vatandaşların takip edebilmesi için TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden canlı yayınlandı.

İzmir Kemalpaşa Çambel 2+1 3+1 isim listesi yayınlandı!

TOKİ İzmir Çambel projesi kapsamında çekilen hak sahibi belirleme kurası sonrasında 287 kişi ilk kez ev sahibi olma imkanı yakaladı. TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura sonuçları ve isim listesi TOKİ GOV TR adresi üzerinden yayınlanıyor. Sonuçları öğrenmek isteyen başvuru sahipleri bu adrese girerek kura sonucunu TC kimlik numarasıyla da sorgulayabilecekler. Kura sonuçları ve isim listesi yayınlandığında haberimizi güncelleyeceğiz.

İzmir Kemalpaşa Çambel TOKİ kura sonuçları belirlendi! 2+1 3+1 İsim listesi sonuç sorgulama ekranı!

Kura çekilişinde asil hak sahiplerinden sonra 2+1 konut tipi için 50 yedek hak sahibi, 3+1 konut tipi için ise 15 adet yedek hak sahibi belirlenecek.

Emlak365.com