Kütahya Simav Muradınlar TOKİ Kura Sonuçları İsim Listesi Belli Oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kütahya Simav Muradınlar kura çekimi tamamlandı. Kura çekimi sonuçları ve isim listesi çekiliş sonrasında ilan edildi.
Kütahya Simav Muradınlar TOKİ Kura Sonuçları İsim Listesi Belli Oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasının yolunu açıyor. Türkiye'nin her yerinde farklı gelir grubuna sahip kişiler için projeler düzenleyen TOKİ hem kuralı satış hem de talep projeleri kapsamında konut projesi üretiyor.

TOKİ tarafından 100 bin sosyal konut projesi kapsamındaki, Kütahya Simav Muradınlar 315 konut projesinde bulunan 189 adet 2+1 konut ve 126 adet 3+1 konut olmak üzere toplam 315 adet konut için ' Konut Belirleme Kurası ' bugün saat 12.00'de gerçekleştirildi. Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi, çekiliş şeffaflığı açısından sosyal medya üzerinden canlı yayın ile yapıldı.

TOKİ KÜTAHYA SİMAV MURADINLAR KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI!

Toplu Konut İdaresi TOKİ, Kütahya Simav Muradınlar konut projesinde sona geldi. Bugün gerçekleştirilen konut belirleme kurası sonrasında 315 kişi yeni evlerine kavuştu. TOKİ binasında seyircisiz gerçekleşen kura çekimi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları olan Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden canlı yayınlandı.

Kütahya Simav Muradınlar TOKİ Kura Sonuçları İsim Listesi Belli Oldu!

Konut belirleme kurasının sonuçlarını öğrenmek isteyen başvuru sahipleri yoğun bir şekilde araştırma yapıyor. TOKİ, kura çekimini sonlandırdıktan sonra resmi internet sitesi üzerinden kura sonuçlarına ilişkin isim listesini yayınlıyor. Aynı zamanda e-devlet sistemi üzerinden ve TOKİ GOV TR adresinden TC kimlik numarası yazılarak kura sonuçları sorgulanabilmektedir.

TOKİ Kütahya Simav Muradınlar isim listesini paylaştığında biz de haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.