Mardin Derik TOKİ Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi Belirlendi!

TOKİ tarafından Mardin Derik'te inşa edilen konutlar için hak sahipliği ve konut belirleme kurası gerçekleştirildi. Mardin Derik Toki kura sonuçları canlı yayında açıklandı.
Mardin Derik TOKİ Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi Belirlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Mardin ilinin Derik ilçesinde inşa edilen 110 adet konut kapsamında stok 59 konut için kura çekimi gerçekleştirildi. Mardinli vatandaşların büyük sevinçle karşıladığı proje için kura sonuçlarının da belirlenmesiyle süreç tamamlanmış oldu.

Şubat ayının son haftasında başvuruları tamamlanan Mardin Derik projesi için konut sayısının çok üzerinde başvuru geldi. Bugün yapılan hak sahipliği ve konut belirleme kurası ile 59 vatandaş ev sahibi olma imkanı yakaladı.

TOKİ MARDİN DERİK KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ!

Toplu Konut İdaresi TOKİ tarafından Mardin Derik'te satışa sunulan 59 stok konut için kura çekimi bugün gerçekleştirildi. TOKİ binasında yapılan kura çekiminde 59 vatandaşın konutlarının blok, kat, daire gibi özellikleri belirlendi.

TOKİ, salgın hastalık nedeniyle kura çekimine izleyici kabul etmediği için kura çekimi canlı yayın ile TOKİ'nin Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram sayfaları üzerinden canlı yayınlandı.

Mardin Derik TOKİ Kura Sonuçları 2+1 3+1 İsim Listesi Belirlendi!

Mardin Derik TOKİ kura sonuçları yapılan kura çekimi ile belli oldu. Kura sonuçları, kuranın yapıldığı akşam TOKİ GOV TR üzerinden isim listesi halinde yayınlanıyor. bunun yanında kura sonucu sorgulamak isteyen kişiler, TOKİ GOV TR adresine girerek '' Kura Sonuç Sorgulama '' bölümüne Tc kimlik numaralarını yazarak konut belirleme kurasında çıkıp çıkmadıklarını kontrol edebilecekler.

TOKİ Mardin Derik kura sonuçları ve isim listesi TOKİ tarafından yayımlandığında haberimize ekleyeceğiz.